Odgovor redakcije kragujevačkom POKS-u: „Znamo se za toliko“!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kako god bilo i kako god ga krstili Slobodan Betulić- Betula ušao je u legendu. Kao muzičar, organizator, kralj vašara… Postoji jedna nezapisana priča o njemu kada je gružanski seljak došao kod njega da pogađa svadbu. Datum je bio neki jun. Betula je izvadio praznu svesku u šali i rekao „e baš taj dan smo zauzeti, al dobar si čovek učinićemo“. Međutim, došlo se i do cene..

-To će da košta  4,5 hiljade maraka- rekao je Betula kao iz topa.

-Betula, znamo se za toliko, ne zovem te da svirate ceo jun- iz topa je odgovorio mudri seljak.

Upravo je u ovoj anegdoti, koja će ostati besmrtna sažeta i suština odgovora ovdašnjem POKS-u oko njihovog „tamburanja“ po stranačkim prostorijama. Dakle, Mirko znamo se za toliko!

Ne znamo da li ste angažovani da svirate ceo mandat u ovdašnoj gradskoj vlasti, niti ulazimo u srž postojanja monarhističkog pokreta gde ima više komunista neko svojevremeno u CK. Niti što vaši lideri kriju misice, zbog kojih su se prangijali bosanski kriminalci…

Ali da skinemo tekst- nećemo!

Druže Mirko, malo si se zaigrao!

Bolesno je što u vašem odgovoru i sudite i presuđujete. Valjda nam je to kao narodu zapalo od političara koji nas vraćaju u feudalni sistem, ali bre, valjda i taj tužilac, po zakonu- bi trebalo svojom inicijativom da utvrdi činjenično stanje, o kome mi znamo mnogo više.. A ne da neki „monarhista“ komunističkom retorikom drži predavanja u svom izopačenom pravnom onanisanju dostojnom stripova o „Mirku i Slavku“…

I na kraju, ko god Vam je savetovao da se „kačite“ sa novinarima posle toliko godina u politici, taj ništa ne zna. Politički duduk. Nema tog rata i vremena gde su političari, pa makar i u ovom mafijaško-feudalnom sistemu pobedili. Vreme će pokazati. A do tad- ZNAMO SE ZA TOLIKO!

redakcija najuticajnijeg portala u Šumadijiucentar.rs foto: printskrin

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar