Afera prisluškivanje Predsednika Srbije (2): Pokrili i vilu „Bokeljka“- listinge dobijali iz „Telekoma“!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Fotografija koju smo objavili nastala je kao shematski prikaz listinga razgovora i u operativnom radu centra koji se nalazi nedaleko od Vlade Republike Srbije. Tu je zgrada jednog od najvećih preduzeća u Srbiji i u ovom odeljenju zaposleni su uglavnom bivši operativci Uprave kriminalističke policije MUP-a Srbije.

šema napravljena na osnovu listinga.. foto iz centra gde se prisluškivao predsednik Srbije

-Istraga je pokrenuta i utvrđuje se ko je sve od visokopozicioiniranih radnika MUP-a, ali i BIA dolazio u ovaj centar- kaže naš izvor naglasivši da su prilikom tih poseta radnici državnog preduzeća morali da budu zaključani u kancelarijama.

-Niko nije smeo da vidi ko dolazi u posetu agentima koji su prisluškivali predsednika Republike i vodeće ljudi u državi- kaže naš sagovornik.

Prvi na udaru je bio upravo Aleksandar Vučić, ali i Bratislav Gašić, šef BIA.

-Jednostavno su pokušavali da se diskredituju njih dvojica. I sam shematski prikaz listinga to govori- ističe naš izvor.

Zanimljivo je da je ključna pozicija bila žena u „Telekomu Srbije“ koja je pratila pozive i dostavljala listinge poziva na operativu.

deo opreme koji je koristio centar

U materijalu koji smo dobili vidi se i oprema kojom je operativno „pokriven“ predsednik Republike. Pored mikrofona,  prisluškivača vide se i sijalice sa kamerama- koje su već pomenute od strane najviših državnih funkcionera a koje su snimale ko dolazi u vilu „Bokeljka“- radnu rezidencija predsednika Srbije za sastanke najviših državnika.

(nastaviće se…)

 

 

 

 ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar