nezapamćeno u Šumadiji: ukrali oko 130 kilograma mesa iz pušnice!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

U  Mlavskoj ulici u Kragujevcu dogodio se do sada nezabeležen slučaj pljačke- bar kada je reč o  bezobzirnosti i bezdušnosti lopova – ukradeno je meso iz pušnice. Svinja  je bila teška 250 kilograma. Čovek koji je opljačkan ne želi da govori za medije. 

To se ne pamti u Šuamdiji…

– U zavisnosti od masnoće od toliko velike svinje dobija se u proseku oko 130 kilograma osušenog mesa i proizvoda. Šteta je preko hiljadu evra- kaže proizvođač Dragan Jovanović, iz sela Zagorica čija porodica se decenijama bavi ovim poslom.

-Zna se da se to ostavlja za porodicu za zimu, za decu… Uvek se to poštovalo čak i kod najokorelijih lopova- kaže Jovanović.

Ni on ne zna da se u Šumadiji nešto slično dogodilo. Bilo je kaže davno da nestane neka pečenica, ali krađa cele svinje- se ne pamti.

Ako je suditi po štampi poslednji put se nešto slično dogodilo u Srbiji 2015.godine, a u susednoj Hrvatskoj slučaj iz 2018.godine, kada su starici lopovi ukrali približnu istu količinu mesa- završio je na svim naslovnim stranama.

Slučaj u Kragujevcu je prijavljen policiji, saznajemo nezvanično. Lopovi su odnelii dva akumulatora kojima se meso okretalo u pušnici.ucentar.rs foto: ucentar-ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar