Grad Kragujevac podržava humanitarnu akciju dr Danice Grujičić

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Grad Kragujevac i Kancelarija za mlade Kragujevac priključili su se humanitarnoj akciji „ZAJEDNO ZA DEČIJE OSMEHE“. Akciju organizuje Fondacija „Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić“ u saradnji sa Zvaničnim glasilom SPC za decu “Svetosavsko zvonce“, saopšteno je iz Skupštine grada Kragujevca.

Danica Grujičić foto screenshot nova.rs

-Cilj humanitarne akcije je prikupljanje finansijskih sredstva, slatkiša, igračaka i školskog pribora, odeće i obuće i drugo, za pravljenje paketića namenjenih deci u najsiromašnijim sredinama na teritoriji Srbije, a sa posebnim osvrtom i pažnjom na Kosovo i Metohiju- kaže se u saopštenju.

Pored toga pokrenuta je i velika SMS akcija, sa željom da se pošalje 100 000 poruka na humanitarni broj Fondacije 4334, a sva prikupljena sredstva biće iskorišćena za podizanje i obnovu kuća ugroženim porodicama sa više dece na teritoriji Republike Srbije. Sredstva koja se prikupe do 1. februara putem SMS poruka i donacija uplaćenih na račun fondacije 265-1610310004716-35 namenjena su za realizaciju ove akcije.

-Akciju su podržale i mnoge javne ličnosti kako bi svojim primerom ukazali na značaj humanih vrednosti. Svi koji žele da podrže humanitarnu akciju „Zajedno za dečije osmehe“ i obraduju najmlađe mogu to da učine u utorak 19. januara u prostorijama Kancelarije za mlade, u ulici Save Kovačevića 5, u periodu od 12 do 18 sati- kaže se u saopštenju.

 ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar