Dašiću pada rejting-krenula „šorka“ oko gradskog odbora SNS!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

U Kragujevcu se trenutno aktivno lobira oko sastava novog gradskog odbora Srpske napredne stranke na kome bi sadašnji poverenik Nikola Dašić, aktuelni gradonačelnik – trebalo da se ustoliči za predsednika.

Međutim, naši izvori kažu da mu trenutno stanje stvari- ne ide na ruku.

Sve je isto samo Radomira nema…

-Članstvo je nezadovoljno kadrovskom politikom novog gradonačelnika Dašića i udomljavanjem kadrova porodice Nikolić. Gotovo da se ništa nije promenilo smenom njegovog kuma Radomira Nikolića- kažu naši izvori u SNS.

Prema njegovim rečima, u trenutku kada je stranka rešila da promeni Nikolića za kandidata za gradonačelnika sin bivšeg predsednika Srbije imao je devet odsto podrške.

Šlepaju se na njegov rejting…

-Samo zahvaljujući tome što je lista nosila ime Aleksandra Vučića SNS je dobila istorijsku podršku. U trenutku kada su izbori raspisani stranka je sa Dašićem na čelu imala 29 odsto, dok je ilustracije radi Veroljub Stevanović imao 28,4 odsto glasova- kažu naši sagovornici.

Prema njihovim rečima akteulnom gradonačelniku neće biti baš lako da preuzme stranku.

-On interno u stranačkim krugovima priča da mu smeta struja Radomira Nikolića da u stranci zavede red. Upravo je suprotno. Člansto želi da se sa porodicom Nikolić jednom raskrsti u Kragujevcu, i da te promene ne budu plastične- kažu naši sagovornici.

Nikola Dašić pao na 24 odsto!?

Naši sagovornici tvrde da je stranačko istraživanje utvrdilo da bi stranka na čelu sa Nikolom Dašićem kada bi se sada raspisali izbori imala 24 odsto glasova. U našem istraživanju koje sprovodimo poslednjih mesec dana, rezultati kažu da je čak 33 odsto Kragujevčana zadovoljna njegovim radom!

 

ucentar.rs 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar