Ekološka katastrofa na Moravi kod Trstenika (video)

-Veliko hvala opštini Vrnjačka Banja na donacijama koje ukrašavaju gradsku plažu u Trsteniku. Jer kako kažu „Jedna je Banja“, a oni „brinu“ o svojim divljim deponijama čisteći ih u pravcu nizvodno. Donacijama doprineli i opštine Kraljevo i Čačak, da mi ne zamere ostali koje ne pomenuh uzvodno. Planiramo prikupljanje poklona uskoro sa naše plaže, pa donatore pozivamo na gozbu, možemo im besplatnom isporukom ukrasiti centar i fontane kako bi turisti uživali i popunili kapacitete- kaže se u postu Mila Pavlović iz ove opštine! Ona je objavila zabrinjavajući snimak o pravoj maloj ekološkoj katastrofi na reci Zapadnoj Moravi..

Pogledajte video..

Izvor: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10225784064053135&id=1377675494uucentar.rs

6 Comments

 1. Zli
  17/01/2021 - 12:05 pm

  I treba ovako kad nemamo dovoljno pametnog da nabavi automat za plastične i staklene flaše koji bi građanima vraćao novac po komadu donešene ambalaže…
  I ovi labudovi divne ptice deluju jadno dok plivaju po smeću!

  Reply
  • Laki
   17/01/2021 - 12:55 pm

   Jesu li vam i te kučiće poslali ko donaciju Big zna odakle je sav taj otpad pa napadate vrnjačku banju a šta da kažu ovi iz Varvarina, Ćićevca Jagodine itd kad voda izbaci otpad kome da zahvale Trsteniku sigurno ga nego kultura naših ljudi uopšte je kriva za to a ne pojedinačna mesta.nije lepo vlastiti vrnjačku banju ja nisam iz banje ali sam protiv takvih nebuloza II objava

   Reply
   • Ivan
    17/01/2021 - 6:46 pm

    Bravo Srbi! Veće su šanse da ovde izbije građanski rat nego da povedemo računa o svom ponašanju. Uvek smo bili primitivci, tu smo šampioni.

    Reply
   • Ikal yalper
    18/01/2021 - 7:43 pm

    Ti Laki da ćutiš i da ne umaras tu jezičinu. Opad je donela Morava od savesnih gradjana pomenutih opstina. ONI Ne vode računa i zabole ih za ekologiju. Ne znaju otprilike ni sta je to, a otprilike ni ti jer Trstenik ima svoju deponiju i uredno skladisti otpad. Tako da, nisu jagodinci imali prilike da se žale bas na trsteničane. Sto se tice tebe i tvoje doskočice za kučiće, dobićes i ti jedno kada stigne sledeća donacija. I da dam poentu celoj priči:Narod je postao stoka, cast izuzecima naravno, i najjednostavnije je kaznjavati drakonskim novcani. kaznama. Ujedno je i najdelotvornije. Hvala Vrnjackoj Banji, Čačku, Kraljevu. Super ste, nastavite samo tako i nemojte se začuditi kada Vaši centri i parkovi dobiju iste dekorativne detelje.

    Reply
 2. Olga Milosavljević
  17/01/2021 - 9:18 pm

  Katastrofa. Priobalje reke kroz Trstenik je trebalo urediti jer su poplave česte. Trstenik ima svoju savremenu deponiju ali Morava donosi tuđe smeće. Kazne su jefino rešenje. Samo udri po džepu opštine koje nemaju sigurne deponije.

  Reply
 3. Sugradjanin
  18/01/2021 - 11:31 am

  Sve sto nevalja sa zapada oberucke ova vlast prihvata, (u vezi prava pedera i lezbejki i slicno) a ono sto bi bilo korisno, kao naplata kaucije za plasticnu ambalazu, nikome ne pada na pamet da uvede. U Nemackoj se kaucija za plasticnu flasu, u kojoj je kisela voda, vise placa o cene same kisele vode.

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.