opozicija u Kragujevcu zbog Kojovića- traži vanredne lokalne izbore i najavljuje proteste!

„Gradski odbor Srpskog pokreta Dveri u Kragujevcu godinama upozorava i najoštrije osuđujuje neodgovorno i bahato ponašanje SNS i pojedinaca koji su sa ovom strankom u sumnjivim biznis odnosima. Krajnje je neprihvatljivo da se zarad bogaćenja i pravljenja poslovnih kombinacija lokalnim tajkunima gleda kroz prste dok brutalno pljačkaju gradski budžet i preduzimaju radnje koje mogu da izazovu nesagledive posledice“- kaže se u saopštenju Dveri.

Goran Kojović i Tomislav Nikolić

Prema njihovim rečima, „poslednji primer je kriminalni istovar građevinskog šuta i drugog otpada u korito reke Lepenice čime se direktno ugrožava ovaj vodotok, a time i okolna naselja“.

-Kragujevački dverjani zahtevaju da se protiv Gorana Kojovića koji je direktno povezan sa firmom koja je istovarila otpad u korito Lepenice povede ozbiljan postupak i da on bude adekvatno kažnjen. Niko pa ni Kojović, omiljeni biznismen i porodice Nikolić ali, po svemu sudeći i sadašnje kragujevačke vlasti, ne sme da ostane zaklonjen političkim vezama i sumnjivim kapitalom- kažu Dveri će sa punom pažnjom pratiti razvoj događaja i nsistirati da pravda konačno postane dostupna.

Poziv na protest

izgleda da će opet… nekadašnji protesti ispred Skupštine grada Kragujevca

-Ujedno pozivamo sve političke i druge građanske organizacije na okrugli sto na kome će stajati jedan jedini predlog: raspisivanje vanrednih lokalnih izbora u Kragujevcu. Pokret Dveri pozvaće sve građane centralnog grada Šumadije da se za to izborimo makar i na ulici. Propast Kragujevca mora da se zaustavi. Ovakva bahatost, kabadahijski odnos prema državi i gradu koji je bio prva srpska prestonica, ovaploćena u delovanju Nikole Dašića- u novijoj istoriji nije viđena! – kaže se u saopštenju.ucentar.rs

BRUKA: Kojine firme održavaju vodotokove u Kragujevcu- on odlaže otpad u Lepenicu!

2 Comments

 1. Mica
  20/01/2021 - 4:08 pm

  Pa gde baš dveri?? Da traže izbore,zbog koje,da sam na njegovom mestu (koje) odmah bi ih častio sa 500e kad me oni napadaju, zašto se sns ne oglašava to je pravo pitanje.????.

  Reply
 2. 20/01/2021 - 7:40 pm

  Idemo svi da srusimo majmune sa vlasti

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.