češljanje… posle serije tekstova ucentar- i budžetska inspekcija u JSP kod „svastike“!

Budžetska inspekcija upravo je započela kontrolu rada JSP „Kragujevac“ na čijem čelu se nalazi Snežana Ćirković, svastika bivšeg gradonačelnika Radomira Nikolića, saznajemo od naših izvora.

Pre ove kontrole, inspektori za privredni kriminal MUP Srbije proveravali su navode nekadašnjih i sadašnjih radnika JSP koji su javno svedočili o brojnim zloupotrebama u JSP i o svemu obavestili aktuelnog gradonačelnika Nikolu Dašića.

 ucentar.rs

3 Comments

 1. Zorica
  21/01/2021 - 11:38 am

  Samo da ne bude,kadija te tuzi,kadija ti sudi,da li će stvarno da utvrde činjenično stanje,ili će posle popijene kafe da se vrate kod Gradonačelnika,naravno sa završenim izvještajem.Ovde treba da rade dan i noc da bi mogli da isprate sve nebuloze dotične direktorke.

  Reply
 2. Jelena
  21/01/2021 - 12:25 pm

  Ma ništa,namestice i ovo ko sve do sad.Gde sme neko Ralu da dira svastiku😀

  Reply
 3. sumadinac
  21/01/2021 - 2:09 pm

  Cinjenicno stanje se zna.

  Potrebno je samo izvrsiti preraspodelu ko i koliko treba da vraca na ime stete koju su napravili u JSP KRAGUJEVAC a odnosi se na trenutnog direktora, trenutni nadzorni odbor ali i ostale pre njih posto ovo traje unazad 20 godina a zadnjih par godina.

  Takodje i dobar deo zaposlenih koji su bili rukovodioci snose odgovornost pa tako i oni treba da odgovaraju ali i da nadoknade stetu. Posebno oni koji su na odgovornim mestima duze od 5 godina.

  Steta je inace visemilionska u evrima naravno.

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.