kao da je „Real Madrid“- treba im i sportski direktor FK „Radnički“!

FK „Radnički 1923“ dobio je posle dugo godina svog sportskog direktora- nekadašnjeg fudbalera Slavka Perovića.

Kako piše kgsport.rs Perović je nedavno odlučio da stavi tačku na svoju bogatu igračku karijeru, koju je započeo upravo u mlađim kategorijama kluba sa “Čika Dače”. Fudbalski put ga je dalje vodio preko Rada, Obilića, Crvene zvezde, sve do Turske, u kojoj je proveo šest godina, i Rumunije, gde je imao poslednji igrački angažman u dresu „Dinama“ iz Bukurešta.

Udomili ortaka

„Kume sad moram malo ortake“…

-Nije ovo „Real Madrid“ pa da se dovodi sportski direktor. Klub je izašao iz ogromne finansijske krize, prvi je na tabeli i ovo je potpuno nepotrebno. Reč je o prijatelju Nikole Dašića, preciznije njegovog druga koji je u upravi. Jednostavno, trebalo ga je „udomiti“, ali i preuzeti dizgine nauštrb direktora Nikole Frižovića- kaže nam dobrupućeni izvor iz uprave.

On ironično kaže „da je istorijski dolazak“ sportskog direktora proslavljen na najvišem nivou.

– Preksinoć su u tajnosti na stadionu „Radničkog“. U vreme kada je okupljanje zabranjeno posle 20 časova napravili proslavu kojoj je prisustvovao gradonačelnik Nikola Dašić i njegova svita – kaže naš sagovornik.

Nosio tetki lek..

Stevović nadrljao…

Kao bos po trnju je prošao gradski ministar za sport Predrag Stevovic.

-On je zakasnio i Dašić ga je nazvao i pitao „Gde si bre ti?“. Stevović je nešto mucao, pravdao se što kasni. Dašić mu je rekao „trebao si pre mene da dodjes, nemoj ni da dolaziš“- kaže istaknuti sportski radnik očajan zbog dešavanja i naglašava „da je ovo početak kraja FK „Radnicki 1923“.

 

GRAĐANI „PUCAJU“ OKO 200 HILJADA ZA PLATU!

Plata novopostavljenog sportskog direktora biće preko sto hiljada dinara. Kada se na to dodaju i porezi -iz budžeta grada Kragujevca, odnosno džepova građana ovo naimenovanje FK „Radnički 1923“ izdvajaće se mesečno oko 200 hiljada dinaraucentar.rs foto fb

 

9 Comments

 1. Mikica
  21/01/2021 - 1:50 pm

  Dasicevi ortaci. Ma nemoguce . Gde bi on. Pa oko njega sve sveti Jovan do Jovanceta. Hahahahaha . Uzivajte u zabludama o postenju. I placajte uvecani porez i cene komunalija . Za ortake. Uvek im malo. Cuj ortak ortaka. Ili ti polslovni partner poslovnog partnera.

  Reply
 2. Milovan ilic
  22/01/2021 - 10:51 am

  Zbog ovakvih likova budžeti zonaških fudbalskih klubova su smanjeni za 200.000 dinara godišnje, Fudbalskog saveza grada Kragujevca a samim ti i gradskih prvoligaša i drugoligaša takodje. Ali polako…

  Reply
 3. Zoran Belosevac
  23/01/2021 - 12:14 am

  Pa prvo udomili direktora Frzovica poltrona koji je napravio dug za 5 meseci svojim potezima sa svojim pajtašima od 50000 evra,koji se ispeglao kuknjavom od FSS..postavite pitanja,javno je preduzeće,neka danu sve podatke od plata svih u klubu to je po zakonu.Gradske pare se trose od 500 do 700000 evra

  Reply
 4. Anoni
  23/01/2021 - 12:17 am

  Tebace i potpredsednik. A i zamenik sekretara potpredsednika.

  Reply
 5. Анонимни
  23/01/2021 - 8:43 pm

  Pa kad fržović košta klub 200000 dinara mesečno ,Perović i nije skup

  Reply
 6. Regija
  23/01/2021 - 11:57 pm

  Kada se promeni vlast podeliti otkaze i otvoriti dosije Radnički

  Reply
 7. Kolonac
  25/01/2021 - 9:17 am

  Meni samo nije jasno kako je promaklo vlasti da fržović bude direktor a radio kampanju za Verka dobar zez

  Reply
 8. Borko
  25/01/2021 - 9:13 pm

  Auuu koliko plaćenih komentara, mene bi bilo sramota da zbog interesa pišem ovakve komentare.

  Reply
 9. Car Dusan
  06/02/2021 - 9:55 pm

  Pomoćnik gradonacelnika za sport i sam gradonacelnik bi trebali na vreme ozbiljno da se pozabave trenutnim stanjem u FK“Radnickom“.
  Doveli su sportskog direktora,,mlado naše dete,koje je videlo malo sveta van Kragujevca…trenera prvog tima sa strane,prethodnici oterali iz kluba sve trenere i istaknute sportiste koji iole nešto vrede u kragujevackom fudbalu.
  Sada,dovode i promovišu fudbalere i čuvare mreže koji nemaju veze sa fudbalom,bruka i sramota.
  Kragujevacka deca su u omladinskoj školi fudbala preko desetak godina,nasu kvalitetnu decu ponižavaju i guraju u zaplećak,ubijaju njihove potencijale i kvalitet teraju ih glavom bez obzira,ubijaju sve ljudskio u toj deci…da li je sramota da talentovana deca idu iz Radničkog,a da se dovode igrači sa strane,koji nemaju ni trunke iskustva,nasa su deca bogovi za njih…pod hitno obavestiti sve ključne institucije u državi o radu rukovodećeg kadra za sport, u našem Kragujevcu.
  Ovim bahatim postupanjem FK“Radnicki“ će doći do ruba egzistrncije,kao sto je i bio ne tako davno..i gde će onda kragukevacki fudbal..u zaborav…
  Apel svima,ne dajte da iz kluba idu istaknuti sportski radnici i talentovana deca,kragujevcani borite se za svoje kragujevacke sinove,koji su ponikli u svom klubu….ne dajte nas Kragujevac !!!

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.