Policija češlja Muzičku školu u Aranđelovcu- ekskluzivan foto!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Inspektori MUP-a Srbije proveravaju navode zaposlenih u Muzičkoj školi „Petar Ilić“ u Aranđelovcu da je bivši direktor Ivan Cvetković „fiktivno zapošljavao i isplaćivao profesore“. 

„Pune četiri godine direktor muzičke škole u Aranđelovcu Ivan Cvetković „fiktivno“ vodi kao predavača angažovanog po ugovoru i za to isplaćuje Miodraga Đorđevića, profesora harmonike iz Kragujevca-koga nikada nisu videli da predaje“- svedočilo je nekolicina profesora i zaposlenih u školi još 2018.godine.

-Godinama unazad odgovorno tvrdim da ni na jednoj nastavničkoj sednici, u školi, hodniku, učionici nikada nisam srela Miodraga Đorđevića. Kada je pedagog otkrio neke uplate, dnevnici su ukradeni ili zapaljeni, a direktor Cvetković je to prijavio policiji. Međutim, sve je snimljeno i materijalni dokazi postoje. Čak i da je Cvetković predavao umesto Đorđevića, „menjajući ga na časovima“-kaže jedna od zaposlenih profesorki.

Prema onom što smo uspeli da saznamo (ne)postojeći profesor za svoje kolege iz muzičke škole u Aranđelovcu, koje svoje odeljenje ima i u Topoli, Miodrag Đorđević, rođen je u Zaječaru, a predaje kao profesor na FILUM-u u Kragujevcu. Na poruke novinara: da li i od kada do kada je predavao u muzičkoj školi u gradu pod Bukuljom- nije odgovarao.

Iz dokumentacije koje smo na na fotografijama mogli da vidimo, a za koje zaposleni tvrde da je zapaljena u mistrerioznom požaru profesor Đorđević je navodno predavao nekoliko godina u odeljenju  u Topoli, i za to mu je redovno na osnovu ugovora o delu isplaćivan mesečni honorar. Prema tvrdnji zaposlenih mesečno je primao 51 hiljadu dinara, dok se na izveštajima  o uplatama iz državnog trezora vidi manji iznos.

Inspektori MUP-a iz Požarevca već po drugi put posećuju Muzičku školu- a upravo je tema broj jedan „angažovanje“ pomenutog Đorđevića, tvrde naši izvori!ucentar.rs

EKSKLUZIVNO: dokumentacija koja se proverava u Muzičkoj školi u Aranđelovcu a koja je navodno nestala..

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar