posle tri meseca: Obrušio se deo autoputa Kragujevac- Batočina!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Magistrala od Kragujevca do Batočine, dugačka 25 kilometara, građena je i pripremana čak 16 godina, da bi krajem oktobra prošle godine konačno bila otvorena. Ipak, kao što često biva u Srbiji, ma koliko dugo trajali i pripremali se neki radovi, to nije garancija da će oni biti kvalitetno urađeni. Redakciji nova.rsjavio se čitalac i poslao video snimak koji svedoči o tome da ta deonica nije bezbedna za vozače, jer se gotovo cela traka se obrušila.

-Pre mesec i po dana počeli su problemi, tvrdi naš čitalac koji je želeo da ostane anoniman. Po vozače najveći problem predstavlja deo puta na oko 14 kilometara od Kragujevca ka Batočini. Da bi izravnali trake oni su samo nasipali, nasipali i nasipali. Ništa nisu obezbedili da se ne dogode ovi bezbednosni problemi koje vidimo. Prvo se otvorila mala rupa, oni su to sanirali i asfaltirali. Pre sedam dana pokrenulo se klizište. Samo su postavljeni znaci i svetlosna signalizacija, ništa nije obezbeđeno. Ovuda prolaze kamioni, šleperi, automobili…”, kaže  čitalac nova.rs koji smatra da postoji opasnost da se uruši i druga traka.

Put Kragujevac‒Batočina počeo je da se gradi u jesen 2004. godine. Iako nije u pitanju kompletan auto put već samo njegovo proširenje, 15 godina nije bilo dovoljno da on bude završen.izvor:

Početna

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar