Detalji afere seksualnog uznemiravanja u Kragujevcu- gradonačelnik Dašić ćuti!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Posle pisanja ucentar da je nekoliko zaposlenih žena u državnim institucijama otišlo na sastanak kod gradonačelnika Nikole Dašića i uredno prijavile seksualno uznemiravanje- nastao je muk od strane nadležnih!

„I ti si kriv jer ćutiš…“

Poslata pitanja na koja nema odgovora..

Tako slovi grafit na Filozofskom fakultetu u Beogradu. I pored toga Dašić nije odgovorio na naša pitanja, ali ni Miroslav Petrašinović, predsednik Skupštine grada Kragujevca. Svakako je ključno pitanje, iako ih sva objavljujemo- zašto problem nije prijavljen policiji već je tokom cele nedelje dozvoljeno da se po kuloarima gradske kuće raspreda o ocvalom političaru koji je svoj položaj i dalje navodno-brutalno zloupotrebio.

Dobar osećaj za odabir kadrova…

Ili još bitnije  pitanje- ako je neistina, zašto odgovorom na novinarska pitanja nisu potvrdili ili pak demantovali bruku nezabeleženu u istoriji kragujevačkog parlamentarizma!?

A kako je sve krenulo, prema još nezvaničnoj verziji…

„Ja stem nemam ništa“… snimak iz kampanje

-Visoki funkcioner dobio je od Dašića zadatak da proveri validnost diploma zaposlenih na određeno vreme u državnim institucijama i onima pod ingerencijom Skupštine grada. On je zvao na sastanak uglavnom žene i proveravao njihove diplome. Kasnije im je slao poruke, udvarao im se.  Sve dok nije pukla bruka- kaže naš izvor.

Posle sastanka sa Dašićem političkom predatoru oduzeto je pomenuto zaduženje a posao provera diploma preuzela je Sanja Tucaković, gradska ministarka za budžet koja je u javnosti poznata kao kuma Radomira Nikolića, bivšeg gradonačelnika i sina ekspredsednika Tomislava Nikolića.

Trauma iz predizborne kampanje…

-Dašić ima bolno iskustvo sa snimkom koji se pojavio u jeku predizborne kampanje – kaže naš izvor i navodi da je to verovatno razlog zašto nije odgovorio na pitanja, niti pak prijavio policiji.

-Hteo je usled sve većih afera i pada rejtinga da problem ostane (gradske) unutar kuće- kaže naš odlično obavešteni izvor.

(nastaviće se..)ucentar.rs foto: ucentar.rs/ printskrin

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar