Detalji afere seksualnog uznemiravanja u Kragujevcu- gradonačelnik Dašić ćuti!

Posle pisanja ucentar da je nekoliko zaposlenih žena u državnim institucijama otišlo na sastanak kod gradonačelnika Nikole Dašića i uredno prijavile seksualno uznemiravanje- nastao je muk od strane nadležnih!

„I ti si kriv jer ćutiš…“

Poslata pitanja na koja nema odgovora..

Tako slovi grafit na Filozofskom fakultetu u Beogradu. I pored toga Dašić nije odgovorio na naša pitanja, ali ni Miroslav Petrašinović, predsednik Skupštine grada Kragujevca. Svakako je ključno pitanje, iako ih sva objavljujemo- zašto problem nije prijavljen policiji već je tokom cele nedelje dozvoljeno da se po kuloarima gradske kuće raspreda o ocvalom političaru koji je svoj položaj i dalje navodno-brutalno zloupotrebio.

Dobar osećaj za odabir kadrova…

Ili još bitnije  pitanje- ako je neistina, zašto odgovorom na novinarska pitanja nisu potvrdili ili pak demantovali bruku nezabeleženu u istoriji kragujevačkog parlamentarizma!?

A kako je sve krenulo, prema još nezvaničnoj verziji…

„Ja stem nemam ništa“… snimak iz kampanje

-Visoki funkcioner dobio je od Dašića zadatak da proveri validnost diploma zaposlenih na određeno vreme u državnim institucijama i onima pod ingerencijom Skupštine grada. On je zvao na sastanak uglavnom žene i proveravao njihove diplome. Kasnije im je slao poruke, udvarao im se.  Sve dok nije pukla bruka- kaže naš izvor.

Posle sastanka sa Dašićem političkom predatoru oduzeto je pomenuto zaduženje a posao provera diploma preuzela je Sanja Tucaković, gradska ministarka za budžet koja je u javnosti poznata kao kuma Radomira Nikolića, bivšeg gradonačelnika i sina ekspredsednika Tomislava Nikolića.

Trauma iz predizborne kampanje…

-Dašić ima bolno iskustvo sa snimkom koji se pojavio u jeku predizborne kampanje – kaže naš izvor i navodi da je to verovatno razlog zašto nije odgovorio na pitanja, niti pak prijavio policiji.

-Hteo je usled sve većih afera i pada rejtinga da problem ostane (gradske) unutar kuće- kaže naš odlično obavešteni izvor.

(nastaviće se..)ucentar.rs foto: ucentar.rs/ printskrin

 

14 Comments

 1. Dejan
  29/01/2021 - 5:11 pm

  Ko je gospodin?

  Reply
 2. Mikan
  29/01/2021 - 6:32 pm

  Zene vole oficire? Ili ipak ne.?

  Reply
  • Malena
   29/01/2021 - 9:12 pm

   Napisite ko je taj, ionakonje anonimno!

   Reply
 3. Julijana
  29/01/2021 - 6:45 pm

  Ćelavi nije jedini. U Kragujevačkoj gradskoj upravi već deceniju traju tortura, zlostsvljanje i pretnje otkazima radnicima na odredjeno vreme koji su po zakonu o radu trebali da budu primljeni u stalni radni odnos posle dve godine rada, a rade po 15 godina. U sve to je umešan i upravni inspektor koga rukovodstvo grada podmiti ručkom da NE VIDI radnike na odrdjeno koji je DUŽAN da naloži gradu Kragujevcu da budu primljeni u stalni radni odnos po isteku dve godine. Ovim bi trebalo da se pozabavi UKP pošto očigledno svi u lancu ćute i prikrivaju sve ovo

  Reply
 4. Patriota
  29/01/2021 - 7:15 pm

  Svi sto rade u javnim ustanovama su sa kupljenim diplomama pa eks predsednik Nikolic postade AKADEMIK.

  Reply
 5. Milovan
  29/01/2021 - 8:57 pm

  To oni prave prostor za svoje nestrucne kadrove sa kupljenim skolama. Njih hoce da dovedu na mesta tih zena.

  Reply
 6. Stevan
  30/01/2021 - 5:47 am

  Sekretar skupstine Suza Pavlovic apsolutno najveći mobing i pritisak pravi na radnike na odredjeno vreme. Ucenjuje ih i sikanira… A moraju da cute da bi im se produžili ugovori.

  Reply
 7. 30/01/2021 - 8:08 am

  Tako je „Patriota“, evo jos jedan primer kakvi su im kadrovi. Rukovodilac poslovnice JP za Sklonista u Kragujevcu, predstavlja se kao direktor, tako mu godi on kaze, a direkcija je u Beogradu jer je to Republicko JP. Pomenutom je firma platila diplomu master menadzera u sestoj deceniji zivota. On sada radniku nudi „polni organ“, preti lomljenjem vilice, naziva ga djubretom, izbacuje iz kancelarije,,,,,
  Na prijavu niko ne reaguje. Da apsurd bude veci, supruga doticnog vaspitava neciju decu, kao direktor predskolske ustanove,

  Reply
 8. Анонимни
  30/01/2021 - 1:35 pm

  Pojedini funkcioneri iz trenutno vladajuce garniture na vlasti svojim arogantnim ponasanjem i postupcima vredjaju i ponizavaju zaposlene u gradskoj upravi. To sto neki smatraju da su najpametniji, najlepsi najbolji olupace im se o glavu. zivi bili pa videli,

  Reply
  • 30/01/2021 - 3:16 pm

   Vidi se njihova pamet, zato kupuju diplome, a odakle pare za nekretnine, morace da dokazu, kad tad, ili zatvor!!!

   Reply
 9. Ivan
  30/01/2021 - 9:22 pm

  Džabe mi ovo piseno oni ce da jedu ovo a mi ono izvinite ali istina

  Reply
 10. Daca
  31/01/2021 - 4:19 am

  Što nisu podnele krivičnu prijavu.Ni jedan
  gradonačelnik,pa ni Dašić nema ovlašćenja da vodi krivični postupak u ovakvim slučajevima.
  Biće da je potrebno zaustaviti postupak provere diploma-pa je najlakše napraviti aferu.

  Reply
  • 31/01/2021 - 9:54 pm

   Ako je upućen i ne prijavi samim tim je saučesnik

   Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.