Dragan Jovanović posle pisanja ucentar da MUP kontroliše opštinu Topola

„Državna revizorska institucija (DRI)  je upravo na zahtev SNS-a kontrolisala rad opštine Topola za 2019 godinu. Taj izveštaj možete videti na sajtu državne revizije i on pokazuje da je Topola bila u 10 finansijski najbolje uređenih opština u Srbiji“-kaže u svom reagovanju Dragan Jovanović, lider Bolje Srbije i čovek koji je 16 godina vodio varošicu pod Oplencem.

On kaže da „nema ništa protiv da se svaki njegov potez proveri i ako će se pronađe da je za dinar oštetio građane Topole povući ću se iz javnog života i politike uopšte“. -Čast mi je bila da budem sluga naroda i da Topola u moje vreme bude primer drugima. Danas na žalost sve više podseca na jednu prljavu kasabu gde se radnici komunalnog iscrpljuju jer im se od opštine ne isplaćuje zarađeno… da sam naprednjački poslušnik danas bi mi pesme pevali, ali ja se poviti neću. Neka nadležni državni organi rade svoj posao, doći će jednom i sloboda koja će doneti pravdu, kada ce pravi kriminalci koji su opljačkali ovaj narod krijući se iza Vučićevog imena i šinjela SNS-a otići u zatvor-kaže Jovanović.

-Živim za taj dan, pozdravljam vaše citaoce i želim im puno zdravlja u Novoj godini- a Dragan Jovanović je pokazao da i posle funkcije predsednika opštine i narodnog poslanika živi normalno od svoga rada i sa svojim narodom. Tako je bilo tako će i ostati bez obzira na bolesnu potrebu naprednjaka da me na bilo koji način uklone sa političke scene u Šumadiji-kaže Jovanović.ucentar.rs

1 Comment

  1. milewap
    30/01/2021 - 1:15 am

    Samo cekaj docekaces…:D

    Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.