Vladimir Dobi: „Nisam hapšen zbog krađe, tužiću Narodnu stranku“

„Povodom zlonamernog i neistinitog saopstenja koje je objavila Nova stranka Kragujevac odlučio sam da transparentnost bude moj odgovor. Tačno je da sam u SAD za 11 godina života i rada počinio prekršaj vezan za moje poslovanje, a ne krađu“- kaže u saopštenju Vladimir Dobi, gradski ministar.
Ona naglašava da „zainteresovana javnost ima pravo da zna da je 09.07.2014 pokrenut prekršajni postupak za smetanje poseda koji je završen 28.10.2014. plaćanjem kazne u iznosu od 250$ (Trespass in the third (3rd) degree occurs when a person “knowingly enters or remains unlawfully in or upon premises.” (KRS 511.080))“.

-Kazna je bila opravdana, usled neovlašćenog parkiranja dostavnog vozila u mom vlasništvu, na tuđem posedu, od strane lica koje je bilo zaduženo za upravljanje istim.
Zlonamerni su i netačni navodi, preuzeti sa neoficijalnih sajtova koji vrlo često služe za iznude i ucene, da sam počinio bilo koji vid krađe, što se veoma jednostavno može utvrditi. Da sam uhapšen i osuđen za krivično delo krađe sticanje dokumenta i statusa koji su vezani za moj legalan život i rad u SAD, ne bi bilo moguće!- kaže Dobi i ističe da „firme koje su navedene na zvaničnom sajtu grada, a u okviru kojih sam ostvarivao svoje poslovne rezultate su naravno stvarne“.

-Na sajtu grada, u mojoj biografiji,  navedene su sledeće kompanije: Wakim Bros, Odessa Technologies, Bank of America, Business Innovation Programs (BIPS), Madison Logistics and Investment za koje se prostom pretragom na google-u može utvrditi da su stvarne, dok je poslednja  u nizu (za čije postojanje postoje brojni svedoci), prestala da postoji kada sam odlučio da svoju budućnost  i kapital koji sam stekao vežem za zemlju u kojoj sam rođen. Na kraju, misao me navodi da je ova svesno lažna kampanja kreirana da zaustavi procese koji su pokrenuti u resoru investicija i projekata, a koji su isključivo usmereni na zaštitu javnog interesa.
Usled neistina koje vređaju moju ugled i čast podneću tužbu protiv Narodne stranke nadležnom sudu-kaže se u saopštenju. 

5 Comments

 1. Mirko
  29/01/2021 - 10:47 am

  Kakvo blaćenje poštenog čoveka koji sve stekao svojim radom. Zato smo ovde gde jesmo jer se uspeh u Srbiji ne prasta

  Reply
  • Makarije
   29/01/2021 - 2:51 pm

   Evo sad uzeh pakovanje maramica…suza suzu stiže…

   Reply
 2. Tanja
  29/01/2021 - 11:13 am

  Ode vezni igrac. Izmedju trenera i investitora. Nego ko ce da smeni trenera za ovako katastrofalan tim. Nije vezista jedini promasaj…… a svi preplaceni u transveru. …. e sad dal daju treneru procenatttttt ili vise……..

  Reply
 3. CICA
  29/01/2021 - 11:59 am

  Pa gde uloži svoj ugled i kapital ?

  Reply
 4. Komsija
  30/01/2021 - 12:37 pm

  Vladimire šta ti je ovo trebalo u životu… Stekao si sve svojim radom i da te ovako blate

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.