Dveri: „Dašiću objavi ime seksualnog predatora iz opštine“!

-Malo je reći da su šumadijski dverjani zgroženi mogućnošću da je neko od najviših funkcionera Skupštine grada Kragujevca seksualno uznemiravao zaposlene žene u Gradskoj upravi i javnim komunalnim preduzećima. Posebno ako su istinite priče koje kolaju gradom da se radi o čoveku koji se u ranijem periodu bavio jednim od najčasnijih zanimanja- kaže se, između ostalog, u saopštenju Pokreta „Dveri Kragujevac“. Dveri traže da se najhitnije oglase gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić i predsednik SG Kragujevca Miroslav Petrašinović.
„Ako su navodi iz medija tačni, tražimo punu odgovornost i da nadležni zaštite od seksualnih predatora naše majke, sestre, ćerke… Predstavnici nakaradne naprednjačka vlasti udarili su na najveću svetinju-srpsku ženu. To nećemo da tolerišemo“, zaključuje se saopštenju Dveri pohvalno komentarišu i današnju ostavku gradskog većnika Vladimira Dobija smatrajući taj njegov korak moralnim činom.
„Sledeći čestit postupak gospodina Dobija, većina gradskih i republičkih funkcionera trebalo bi da podnesu ostavke i suoče se sa posledicama svog činjenja. Bez preuzimanja odgovornosti nema izlaska iz blata u koje su nas doveli“, zaključuju dverjani.


ucentar.rs

3 Comments

 1. Blonda
  31/01/2021 - 12:55 am

  Podrška Dašiću!Njegova korektnost u obavljanju dužnosti smeta besposličarima i muljatorima….

  Reply
 2. milewap
  08/02/2021 - 11:27 pm

  Bas tako i jos to ovde,pametuju Dveri.Na celu sa Boskom,i cuvenim strajkom gladju.Covek koji je bez trunke srama,napao poslanika Marjana Risticevic…a kad bi mu prisao Ceda,cutao ko strina.I takvi da pametuju?

  Reply
 3. Carina
  05/03/2021 - 7:48 pm

  Dveri su skup politickih retarda.
  Dveri funkcionisu na nivou ljubavnih romana, i nekih njima znanih kodeksa.
  Pravo da vam kazem smeje nam se ceo svet zbog tih dveri, koje su lazne.
  Lazne dveri, neistina izlazi iz njihovog politickog delovanja.

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.