Dveri: „Dašiću objavi ime seksualnog predatora iz opštine“!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
-Malo je reći da su šumadijski dverjani zgroženi mogućnošću da je neko od najviših funkcionera Skupštine grada Kragujevca seksualno uznemiravao zaposlene žene u Gradskoj upravi i javnim komunalnim preduzećima. Posebno ako su istinite priče koje kolaju gradom da se radi o čoveku koji se u ranijem periodu bavio jednim od najčasnijih zanimanja- kaže se, između ostalog, u saopštenju Pokreta „Dveri Kragujevac“. Dveri traže da se najhitnije oglase gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić i predsednik SG Kragujevca Miroslav Petrašinović.
„Ako su navodi iz medija tačni, tražimo punu odgovornost i da nadležni zaštite od seksualnih predatora naše majke, sestre, ćerke… Predstavnici nakaradne naprednjačka vlasti udarili su na najveću svetinju-srpsku ženu. To nećemo da tolerišemo“, zaključuje se saopštenju Dveri pohvalno komentarišu i današnju ostavku gradskog većnika Vladimira Dobija smatrajući taj njegov korak moralnim činom.
„Sledeći čestit postupak gospodina Dobija, većina gradskih i republičkih funkcionera trebalo bi da podnesu ostavke i suoče se sa posledicama svog činjenja. Bez preuzimanja odgovornosti nema izlaska iz blata u koje su nas doveli“, zaključuju dverjani.


ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar