Narodna stranka: „VLADIMIR DOBI DA SE IZVINI KRAGUJEVČANIMA!“

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nakon jučerašnjeg obraćanja člana Gradskog veća za investicije i upravljanje projektima Vladimira Dobija, u ostavci, na naše saopštenje od 28. januara, u obavezi smo da javnosti ponovimo navode iz našeg saopštenja. Proveravajući profesionalnu biografiju Vladimira Dobija na internet servisima u SAD došli smo do informacije da je Dobi 2014. hapšen pod optužbom za krađu vrednosti manje od 500 dolara, kaže se na početku saopštenja Narodne stranke u Kragujevcu.
-Ljudski je grešiti i prekršaji mogu da se dogode skoro svakome. U svom saopštenju nismo osuđivali prošlost gospodina Dobija već smo tražili da „s obzirom da se Vladimir Dobi nalazi na visokoj funkciji u gradskoj vlasti i da ista lokalna vlast pokazuje visok stepen tolerancije za kršenje zakona gradskih funkcionera“ da Dobi „javno objavi šta još ima skriveno u svojoj biografiji“-kažu narodnjaci i naglašavaju da „umesto toga mi smo kako od samog Dobija tako i od njegovih prijatelja dobili niz javno izrečenih uvreda i neistina“.

-Svojom izjavom da Narodna stranka u Kragujevcu „svesnom i lažnom kampanjom kreiranom da zaustavi procese koji su pokrenuti u resoru investicija i projekata“ Vladimir Dobi izbrisati činjenicu da mu je u SAD 2014. godine suđeno zbog krađe vrednosti manje od 500 dolara- kaže NS i tvrdi “ Vladimir Dobi jeste 2014. godine završio na sudu zbog „TBUT or DISP SHOPLIFTING U/500$ – Theft by Unlawful Taking or Disposition of Property Under $500 of Value“ – Krađa nezakonitim oduzimanjem ili raspolaganjem imovinom vrednosti manjom od 500$“.

-To potvrđuje kopija dokumenta koji smo dobili iz Jessamine District Court-a. Vladimir Dobi je kao član gradskog veća pokušao da zbuni javnost svojom izjavom o presudi i tražimo da se javno izvini građanima zbog toga-zaključuje se u saopštenju.ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar