Nastavlja se udomljavanje kadrova u Kragujevcu- i Petrašinović u „Energetici“

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Predsednik Skupštine grada Kragujevca Miroslav Petrašinović zaposlio se u kragujevačkom preduzeću „Energetika“ u direkciji marketinga početkom 2021. godine, tvrde izvori ucentar.

– Kao diplomiranom pravniku bez skoro bilo kakvog iskustva dodelili su mu funkciju u pomenutom sektoru- kaže naš izvor.

Markentiški stručnjak…

Novi marketiniški stručnjak u ovom gradskom preduzeću  Miroslav Petrašinović je rođen1985. godine u Kragujevcu. Završio je Drugu tehničku školu, a zatim i Pravni fakultet.

Prema zvaničnoj biografiji bio je radno angažovan u Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje  na poslovima samostalnog stručnog saradnika za poslove INO osiguranja. Od oktobra 2014. godine zasniva radni odnos u Agenciji za privatizaciju Republike Srbije, Sektor za kontrolu izvršenja ugovora. Politički je aktivan od oktobra 2008. godine. Član je Srpske napredne stranke. U avgustu 2015. godine izabran je za potpredsednika Gradskog odbora SNS u Kragujevcu, ovu funkciju i dalje obavlja. Za predsednika Skupštine grada prvi put je izabran na sednici održanoj 10.juna 2016.godine.

I hemičar stručnjak za gradsku toplanu

Raletov kadar: Velibor Stevanović

Inače, kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je za novog izvršni direktora „Zastava Energetike“ postavljen hemičar Velibor Stevanović. Reč je takođe o još jednom od kadrova bivšeg gradonačelnika Radomira Nikolića, sina bivšeg predsednika Srbije i kuma aktuelnog gradonačelnika Nikole Dašića. Ono što se zna za Stevanovića jeste da je odbornik SNS u lokalnom parlamentu i da se kao na listi nalazio pod brojem 32. Šira javnost ga je upoznala kao predsednika Skupštine državnog preduzeća „Šumadija“- nekadašnjeg DES-a koje upošljava invalide. Bio je zaposlen u Veterinarskoj stanici! 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar