„O pukovniku ima ko da piše“- ko pokušava da zataška aferu u Skupštini grada!?

Afera sa seksualnim uznemiravanjem zaposlenih žena u Skupštini grada Kragujevca trese političke krugove u centralnom gradu Šumadije! Javnost traži odgovore

Ono što posebno brine jeste ćutanje nadležnih, ali i nepreduzimanje određenih zakonskih mera od strane tužioca, samog gradonačelnika Nikole Dašića do Miroslava Petrašinovića, predsednika SGK koji su neposredno i posredno upoznati sa pritužbama zaposlenih žena na seksualno uznemiravanje i proganjanje od strane visokog gradskog funkcionera.

Ubiše ga afere… Istorijski pad rejtinga na 22,5 odsto!

foto: Lepo društvance…

-Afere „Svastika“, „Šurak“, „Maksa“, „Dobi“… kao i udomljavanje i zaštita kadrova i finansijera porodice Nikolić ozbiljno su ugrozile rejting gradonačelnika Nikole Dašića koji je za samo šest meseci prema stranačkim istraživanjima spao na 22,5 odsto podrške. To je istorijski pad sa 43 odsto za samo šest meseci- kaže naš izvor iz SNS koji upravo u ovoj činjenici vidi i pokušaj zataškavanja afere.

video: Bolno predizborno iskustvo 

Pored toga Dašić ima i bolno iskustvo iz predizborne kampanje kada je tajno snimljen kako poslom ucenjuje jednu od žena iz SNS. I to ne baš prijatnim tonom.

Ćutanje ponekad nije zlato.. Miroslav Petrašinović

-On je doveden kako bi sredio stanje i poboljšao rejting stranke za buduće predsedničke izbore. Umesto toga napravio je niz kardinalnih grešaka. O njihovim posledicama biće afera tek u budućnosti- kaže naš izvor.

Točak koji ne može da se zaustavi…

Što se tiče afere sa seksualnim predatorom analitičari smatraju da točak koji je pokrenut niko ne može da zaustavi.

-Moraš biti potpuno politički nepismen da ideš od žene do žene i od nje tražiš da ćuti. Posebno što je sve rađeno u kontinuitetu par godina. Samim tim daješ podršku ponašanju čoveka kome je mesto u zatvoru a ne na visokoj političkoj funkciji na kojoj si ga imenovao- kažu naši sagovornici.u centar.rs

Predator u akciji…

„Da se malo zbližimo…“-otkrivamo kako manijak funkcioner u Kragujevcu napastvuje zaposlene

8 Comments

 1. Ana
  31/01/2021 - 4:01 pm

  Bravo Kragujevcani! Gradonacelnik vam za godinu dana predsednikovanja postao milioner, vozi dzipa od 70 000€, kupio kucu za 120 000€! Uspesan covek, pokazuje rezultate.

  Reply
 2. sns kragujevac
  31/01/2021 - 4:26 pm

  ekipa za na more ! e moj Nikola Dasicu, dali smo ti poverenje isli u kampanju zajedno i sve si slagao i nas i ljude koji su skupljali glasove i borili se da nema vise Radomira kuma, Makse, Ere, Minje, Koje silidzije, Andre homoseksualca sa smetlista u jovanovcu, Dobija, svastike, Zorice nacelnice! sve ce ti se ovo olupati o glavu zato sto si nas sve slagao !

  Reply
 3. Sasa
  31/01/2021 - 4:49 pm

  J… grad gde porucnik postane gradonacelnik.

  Reply
  • Veselin Mirić
   01/02/2021 - 12:32 am

   Da se razumemo, bolje bilo koji poručnik nego ovi što se od početka profilišu kao političari ili su krali lamele. Poručnik je bar video nešto što liči na sistem, poručnik bi trebalo da zna šta je čast i obaveza, odgovornost, nevezano da li se zvao ovako ili onako.

   Reply
 4. Mile moravac
  31/01/2021 - 10:17 pm

  Mladenović beše po činu pukovnik?

  Reply
 5. Maja
  31/01/2021 - 10:26 pm

  Dajte ime i sliku. Dasic u krivičnom delu jer nije prijavio policiji.

  Reply
 6. Ivica
  31/01/2021 - 10:45 pm

  Zadrzao sve najgore iz predhodne garniture a Boga mi unapredio Gradsko vece sa nekoliko jos gorih cak i od njih. Ladno da im slogan bude NAJGORI ZA KRAGUJEVAC.

  Reply
 7. Kragujevcanin
  03/02/2021 - 1:51 am

  Pocetak kraja SNS-a!!! 🙂
  Dobro je da je sadasnji ne mogu ni funkciju da mu izgovorim konacno dokazao sebe kao jednog nesposobnog politicara i jos nesposobnijeh coveka!!!

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.