saznajemo: Nanogice za 700 kilograma droge!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Policijska akcija decenije iz novembra prošle godine kada su pripadnici UKP u Aranđelovcu zaplenili skoro  700 kilograma droge- okončana je puštanjem osumnjičenih iz pritvora sa nanogicom, saznaje ucentar!.

Pripadnici UKP su lisice na ruke stavili su Draganu J. (32), Zorici J. (34), Ivanu T. (31), Stefanu M. (26), Marku P. (31), Marku Ž. (31), Goranu T. (37), Bojani T. (35) i Draganu Đ. (54), svi iz Aranđelovca.

Pronađeno je ukupno 628 paketa narkotika!

Više javno tužilaštvo u Kragujevcu odredilo je zadržavanje svim osumnjičenima. O kakvom se uspehu radi govori i činjenica da je i sam ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je pripadnike Uprave kriminalističke policije, koji su otkrili i zaplenili drogu i „poručio da se rat protiv mafije vodi svakoga dana i ogroman rad, trud, vrednoća i posvećenost svih pripadnika MUP, posebno onih koji se bore protiv droge, daje rezultate“.

Međutim, na sudu u Kragujevcu je mnogo lakše išlo osumnjičenima, tvrde naši izvori.

zaplenjena droga u Aranđelovcu foto: MUP

Dve žene iz grupe su puštene na slobodu nakon 48 sati pritvora ,dok su ostalih sedmorica članova grupe bili u pritvoru u Kragujevcu  od trenutka hapšenja.

-Posle nekih tri meseca dana 19 01. 2021 u popodnevnim časovima pušteni su svi iz pritvora uz elektronski nadzor pri čemu nije podignuta optužnica protiv ove kriminalne grupe od strane javnog tužioca- kažu izvori ucentar u mejlu koji poslat na našu adresu.

Posebno je zanimljiva činjenica koja se nezvanično čuje da kragujevački Sud nije uzeo u obzir tačku tri koja pri određivanju pritvora „upozorava na opasnost od ponavljanja dela“.Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar