Hvali kredit po FB! kreativan start novog markenting stručnjaka „Energetike Kragujevac“

„Zamenom šest kotlova, koji će tokom grejne sezone umesto uglja koristiti gas, za 70 procenata biće smanjeno aerozagađenje, kao i problem odlaganja pepela, a očekuje se i kvalitetnije grejanje za više od 20 hiljada korisnika koji su priključeni na sistem daljinskog grejanja“- citirajući novinara TV Prva novopostavljeni ekspert za marketing Miroslav Petrašinović, inače predsednik Skupštine grada Kragujevca započeo je svoju karijeru markentiškog stručnjaka u „Energetici Kragujevac“. Petrašinović  je u ovom preduzeću koje je inače monopolista na tržištu Kragujevca zaposlen početkom ove godine u sektoru za marketing. Otuda valjda i graciozan pristup objavljivanja posta na društvenoj mreži FB, sa sve emitovanjem priloga televizije sa nacionalnom frekvencijom. U čemu se ogleda jedinstven pristup novom prilazu prezentaciji kapitalnog projekta. Autor posta zaboravio je da kaže da je nosilac projekta (koji je zaista dobar i neophodan) Republika, a da se finansira iz kredita EBRD. Što znači da će Kragujevčani obrni -okreni sami platiti spas od višegodišnjeg trovanja. Otuda je ovo „Mali korak za Kragujevac- veliki za svet marketinga“!


ucentar.rs

3 Comments

 1. Portir
  01/02/2021 - 3:29 pm

  Što portir…. More mamu vam svima, šta fali portitrima. Ja radim za 30000. A svima vama da držim predavanja bre hostapleri jedni. I levi i desni i stari i novi. Nistaci svi vi i koji pišete i ovi o kojima pišu…. More….

  Reply
 2. Momčilo
  02/02/2021 - 11:07 pm

  Dokazano dobar stručnjak. Maglu je rasprodao skroz, nema više! Stranka će mu uskoro biti zabranjena, on lustriran, pa veli treba sebi naći neki posao. Ići ćeš ti u Yuru da motaš kablove tamo pa ćeš da pitaš jel ima još!

  Reply
 3. Cile
  06/02/2021 - 11:35 am

  Malo ti jedna plata ? Nama sendviči i dnevnice od 1.000 din da ti tapšemo po mitinzima, a ti dve plate!? …nećeš još dugo … mi koji smo te glasali mi ćemo sve da ti uzmemo

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.