Ko je funkcioner SG Kragujevca Zoran Mladenović, prijavljen za seksualno uznemiravanje: „PUKOVNIK IMA KOME DA PIŠE“!

Ironično zvuči, ali Mladenović je od 2017. godine i član Komisije Ministarstva unutrašnjih poslova za rešavanje pritužbi građana na rad policije!? Slovio za čoveka od poverenja Radomira Nikolića, ali i Nikole Dašića

„čovek od poveranja kumova“- Dašić i Nikolić

Posle prijave tri radnice za seksualno uznemiravanje od strane visokog funkcionera Zorana Mladenovića i potvrde iz Skupštine grada Kragujevac da su one prosleđene Opštinskom javnom tužilaštvu, do sada nepoznati pukovnik u penziji- izbio je u žižu javnosti. U nezabeleženoj aferi u istoriji kragujevačkog parlamentarizma klupko je počelo da se odmotava kada je naš portal serijom tekstova o prijavama, narodski rečeno- stvari isterao na čistac i aferu usmerio na istražne organe. Kako se priča Mladenović svoj funkcionerski zenit u politici dosegao je upravo u vreme kada je Nikola Dašić na gradonačeličkoj funkciji naledio svog kuma Radomira Nikolića. I kod Nikolića Mladenović je bio „čovek od poverenja“ i jedan od glavnih operativaca stranke.   Ovo je oficijalna biografija zamenika predsednika Skupštine grada Mladenovića koju prenosimo integralno:

„Zoran Mladenović, rođen je 3. jula 1957. godine, u Lukačevu, opština Vlasotince. Srednju vojnu školu kopnene vojske završio je u Sarajevu 1977. godine.

Nakon završene srednje škole, školovanje nastavlja na Vojnoj akademiji kopnene vojske u Beogradu, gde je 1980. godine diplomirao.

U periodu od 1997. godine do 1998. godine završio je Generalštabnu školu Vojske Jugoslavije u Beogradu.

nezabeležen skandal…

U toku profesionalnog angažovanja od 1980. do 2007. godine obavljao je komandne dužnosti u Vojsci Jugoslavije i Vojsci Srbije od nivoa voda do jedinica ranga puk-brigada. Penzionisan je 2007. godine, po potrebi službe, u činu pukovnika sa dužnosti komandanta samohodnog raketnog puka PVO. Tokom službe više puta je odlikovan, nagrađivan i pohvaljivan.

Član je Srpske napredne stranke od 08.11.2008. godine, a potpredsednik Gradskog odbora SNS u Kragujevcu od 2012. godine. Od 2012. do 2020. godine bio je odbornik u Skupštini grada Kragujevca, a od 2017. do 2020. godine obavljao je funkciju zamenika predsednika odborničke grupe Srpske napredne stranke. Od 2017. godine član je Komisije Ministarstva unutrašnjih poslova RS za rešavanje pritužbi građana na rad policije“.

 

6 Comments

 1. 02/02/2021 - 1:54 pm

  Kao što se iz biografije vidi, veoma pošten i radan čovek koji radi prema principima vojske.
  Radnici se nagradjuju a neradnici ne treba da zauzimaju drugima mesto.
  Upravo su ti neradnici osmislili aferu i napadaju postenog čoveka.
  Sve ce se iskristalisati kada se sazna ko je prijavio.

  Reply
  • Анонимни
   02/02/2021 - 3:15 pm

   Tako jeeee….🙏🏻

   Reply
  • Simeun Djak
   02/02/2021 - 3:26 pm

   Vi BRE naprednjaci ne čuvate stvari, kradu vam lične karte pa otvaraju firme, ovome ukrali telefon, pa pisali sa njega lascivne poruke uposlenicama Skupštine Grada. Da li bi tako pisao da tvojoj cerki ili sestri piše poruke starkelja od 65 godina?

   Reply
 2. Marko
  02/02/2021 - 2:47 pm

  Nije bitno ko je prijavio već koliko ga je žena prijavilo. Više prijava povećava verovatnoću da je postojalo seksualno uznemiravanje. Teško da se on od toga može odbraniti. Posebno u svetlu poslednjih dešavanja u Srbiji po pitanju nasilja nad ženama. To što neko ima besprekornu radnu i profesionalnu biografiju ne govori ništa o njegovim mogućim „sklonostima“. Treba ostaviti tužilaštvu da ovu stvar detaljno ispita i donese odluku o daljem postupanju, pa tek onda davati komentare.

  Reply
 3. Popo
  02/02/2021 - 5:16 pm

  Znam ga, hahaha

  Reply
 4. papaja
  03/02/2021 - 7:20 pm

  Bio kapetan kod mene u puku u Sarajevu, doduše ne u mojoj bateriji, zvali ga kapetan Šmeker, mada mu je više priličilo kapetan Ljakse.
  Inače to je ista ona kasarna u kojoj Žvaljo tvrdi da je služio, a niko ga se ne seća…

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.