Ko je funkcioner SG Kragujevca Zoran Mladenović, prijavljen za seksualno uznemiravanje: „PUKOVNIK IMA KOME DA PIŠE“!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ironično zvuči, ali Mladenović je od 2017. godine i član Komisije Ministarstva unutrašnjih poslova za rešavanje pritužbi građana na rad policije!? Slovio za čoveka od poverenja Radomira Nikolića, ali i Nikole Dašića

„čovek od poveranja kumova“- Dašić i Nikolić

Posle prijave tri radnice za seksualno uznemiravanje od strane visokog funkcionera Zorana Mladenovića i potvrde iz Skupštine grada Kragujevac da su one prosleđene Opštinskom javnom tužilaštvu, do sada nepoznati pukovnik u penziji- izbio je u žižu javnosti. U nezabeleženoj aferi u istoriji kragujevačkog parlamentarizma klupko je počelo da se odmotava kada je naš portal serijom tekstova o prijavama, narodski rečeno- stvari isterao na čistac i aferu usmerio na istražne organe. Kako se priča Mladenović svoj funkcionerski zenit u politici dosegao je upravo u vreme kada je Nikola Dašić na gradonačeličkoj funkciji naledio svog kuma Radomira Nikolića. I kod Nikolića Mladenović je bio „čovek od poverenja“ i jedan od glavnih operativaca stranke.   Ovo je oficijalna biografija zamenika predsednika Skupštine grada Mladenovića koju prenosimo integralno:

„Zoran Mladenović, rođen je 3. jula 1957. godine, u Lukačevu, opština Vlasotince. Srednju vojnu školu kopnene vojske završio je u Sarajevu 1977. godine.

Nakon završene srednje škole, školovanje nastavlja na Vojnoj akademiji kopnene vojske u Beogradu, gde je 1980. godine diplomirao.

U periodu od 1997. godine do 1998. godine završio je Generalštabnu školu Vojske Jugoslavije u Beogradu.

nezabeležen skandal…

U toku profesionalnog angažovanja od 1980. do 2007. godine obavljao je komandne dužnosti u Vojsci Jugoslavije i Vojsci Srbije od nivoa voda do jedinica ranga puk-brigada. Penzionisan je 2007. godine, po potrebi službe, u činu pukovnika sa dužnosti komandanta samohodnog raketnog puka PVO. Tokom službe više puta je odlikovan, nagrađivan i pohvaljivan.

Član je Srpske napredne stranke od 08.11.2008. godine, a potpredsednik Gradskog odbora SNS u Kragujevcu od 2012. godine. Od 2012. do 2020. godine bio je odbornik u Skupštini grada Kragujevca, a od 2017. do 2020. godine obavljao je funkciju zamenika predsednika odborničke grupe Srpske napredne stranke. Od 2017. godine član je Komisije Ministarstva unutrašnjih poslova RS za rešavanje pritužbi građana na rad policije“.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar