opaaaa… „Magareće uši“ za gradonačelnika od odbornice Karajović!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Redakcija ucentar došla je do ekskluzivnih fotografija gradonačelnika Nikole Dašića sa odbornicom u Skupštini grada Kragujevca Marijanom Karajović. Karajović je u žiži javnosti zbog igranja u klipu koji se pojavio na društvenim mrežama. Spot je izazvao bukvalno zemljotres i u političkim i unutarstranačkim krugovima u Kragujevcu 

Što se same javnosti tiče ona je bila podeljena- od toga da je skandalozno ko u Skupštini grada Kragujevca odlučuje o sudbini građana, do toga da je „reč o mladim ljudima koji se zabavljaju i da u spotu nema ničega strašnog“. A koliko je javnost bila zainteresovana govori i činjenica da je hosting našeg portala nekoliko puta padao zbog prevelikog broja ulaza neposredno po objavljivanju. Fatalni ples na pesmu novokomponovane pevačice nastao je u stranačkim prostorijama SNS u ulici Nikole Pašića, neposredno pred lokalne izbore prošle godine. Pored odbornice Karajović akter je i Nikola Glišović, aktivista stranke (pogledati video dole).

-Od kada je Nikola Dašić preuzeo gradski odbor SNS karijera Karajovićke ide vrtoglavom brzinom na stranačkoj lestvici. Ona je koordinator za mlade u gradskom odboru, vodi jedan sektor propagande, a bavi se i vrlo važnim životnim pitanjima građana Kragujevca u lokalnom parlamentu kao odbornica- kaže naš izvor o talentovanoj 31-godišnjoj studentkinji. Ona je na odborničkoj listi za protekle izbore bila na 29 mestu.

A da je tako svedoče i fotografije do kojih smo došli. Na jednoj od njih gradonačelnik Dašić i odbornica Karajović jedan drugom postavili su dva prsta koje simbolizuju „magareće uši“ fotografišući se kao srednjoškolci. Druga fotografija nastala je verovatno u noći proslave pobede na lokalnim izborima kada je već bilo izvesno da je Dašić novi gradonačelnik Kragujevca. Na toj fotografiji nalazi se i Vladimir Dobi, donedavno ministar u gradskoj vladi za investicije koji je posle skandala-podneo ostavku!

Ova fotografija nastala je u najpopularnijem kragujevačkom kafiću „Kazino“, a odbornica Karajović pohvalila se sa njom na društvenoj mreži Instagram

 


ucentar.rs foto: printskrin/društvene mreže


„Fatalani ples“ odbornice Marijane Karajović…⇓

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar