opaaaa… „Magareće uši“ za gradonačelnika od odbornice Karajović!

Redakcija ucentar došla je do ekskluzivnih fotografija gradonačelnika Nikole Dašića sa odbornicom u Skupštini grada Kragujevca Marijanom Karajović. Karajović je u žiži javnosti zbog igranja u klipu koji se pojavio na društvenim mrežama. Spot je izazvao bukvalno zemljotres i u političkim i unutarstranačkim krugovima u Kragujevcu 

Što se same javnosti tiče ona je bila podeljena- od toga da je skandalozno ko u Skupštini grada Kragujevca odlučuje o sudbini građana, do toga da je „reč o mladim ljudima koji se zabavljaju i da u spotu nema ničega strašnog“. A koliko je javnost bila zainteresovana govori i činjenica da je hosting našeg portala nekoliko puta padao zbog prevelikog broja ulaza neposredno po objavljivanju. Fatalni ples na pesmu novokomponovane pevačice nastao je u stranačkim prostorijama SNS u ulici Nikole Pašića, neposredno pred lokalne izbore prošle godine. Pored odbornice Karajović akter je i Nikola Glišović, aktivista stranke (pogledati video dole).

-Od kada je Nikola Dašić preuzeo gradski odbor SNS karijera Karajovićke ide vrtoglavom brzinom na stranačkoj lestvici. Ona je koordinator za mlade u gradskom odboru, vodi jedan sektor propagande, a bavi se i vrlo važnim životnim pitanjima građana Kragujevca u lokalnom parlamentu kao odbornica- kaže naš izvor o talentovanoj 31-godišnjoj studentkinji. Ona je na odborničkoj listi za protekle izbore bila na 29 mestu.

A da je tako svedoče i fotografije do kojih smo došli. Na jednoj od njih gradonačelnik Dašić i odbornica Karajović jedan drugom postavili su dva prsta koje simbolizuju „magareće uši“ fotografišući se kao srednjoškolci. Druga fotografija nastala je verovatno u noći proslave pobede na lokalnim izborima kada je već bilo izvesno da je Dašić novi gradonačelnik Kragujevca. Na toj fotografiji nalazi se i Vladimir Dobi, donedavno ministar u gradskoj vladi za investicije koji je posle skandala-podneo ostavku!

Ova fotografija nastala je u najpopularnijem kragujevačkom kafiću „Kazino“, a odbornica Karajović pohvalila se sa njom na društvenoj mreži Instagram

 


ucentar.rs foto: printskrin/društvene mreže


„Fatalani ples“ odbornice Marijane Karajović…⇓

 

9 Comments

 1. 02/02/2021 - 11:58 am

  Dajte molim vas. Ta Marijana nema nikakvu ulogu u SNS. Njoj je dat kol centar koji vodi sa pretnjama i ucenama članova. Ne bi jednu ovcu sačuvala da joj se da na čuvanje.

  Reply
 2. Radni gradjani
  02/02/2021 - 5:49 pm

  UZAS!!!

  Reply
 3. Biograf
  02/02/2021 - 6:21 pm

  Interesantno je kako je mlad, pametan i obrazovan covek okupio oko sebe gomilu nikogovica, neznalica, i probisveta. Mozda nije on kriv, valjda ce otvoriti oci.

  Reply
 4. Pticica
  02/02/2021 - 7:32 pm

  Ova gospodjica zastrasuje aktiviste zaposlene na odredjeno vreme,te tako fakultetski obrazovane ljude tera da tabanaju od vrata do vrata i skupljaju clanarinu u suprotnom mogu ostati bez posla.Mada, po neke jednostavno proglase psihicki nestabilnim ako njihov posao moraju da daju „bitnijem“ clanu.

  Reply
  • Anoni
   05/02/2021 - 11:00 am

   Pa sto su joj ti fakultetski to dozvolili. Jer imaju malo dostojanstva. Ili su im diplome papir, a znanje nikakvo , kao i njeno uostalom.

   Reply
 5. Radni gradjani
  02/02/2021 - 8:45 pm

  Pitajte je zašto ne radi vise u JSP od septembra 2018 i gde je naucila ovako da igra? Ha,ha,ha…Jadan li smo mi narod ona savetuje i sabotira ljude koji hoce posteno da rade! I treba da mu postavi ovakve usi,da ga bolje okarakterise!

  Reply
 6. Kosta
  02/02/2021 - 9:21 pm

  Ne znam zašto prozivaju ovu mladu damu. Ona samo uči da pliva u ovom surovom svetu. Ako joj je za to potrebna daska da je održava na površini onda je ona pronađe i tera dalje. Za žene je to prosta matematika.

  Reply
 7. Dritan
  02/02/2021 - 9:44 pm

  Ne znam da li kapirate, ali ovim objavama mu samo dižete rejting. Od bežične ekipe političara pravite ih pristupačnim običnim, mladim ljudima. Šale se, zezaju, velikom broju će biti simpatično, ovo ne ide u prilog opoziciji. Počinjem da sumnjam u namere ovog portala, a ako ne namere, ono u inteligenciju.

  Reply
 8. Kraguj
  03/02/2021 - 1:55 am

  Opaa…jel ovo na pomolu nova afera…
  :))))

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.