„PLOČNIK STRAVE“ u centru Kragujevca (video)

„Kragujevac, nekadašnja prestonica moderne Srbije. Centar Šumadije, četvrti grad po veličini u zemlji. Industrijski, univerziterski, medicinski centar. Dok gazite pločnicima strave, po behatonu koji je odavno dotrajao, ne možete a da se ne zapitate da niste zakoračili u paralelnu realnost.

Ne, ovo nije Zona sumraka, ovakvi pločnici su rezultat višegodišnjeg nemara i javašluka. Pločnik je paradigma za našu stvarnost“- kaže se  saopštenju Stranke slobode i pravde iz Kragujevca, koja je objavila video snimak o trenutnom stanju u Pešačkoj Zoni u centru Kragujevca u ulici Lole Ribara.

video: Snimak Stranke slobode i pravde o „pločniku strave“ u prvoj prestonici moderne Srbijeucentar.rs

3 Comments

 1. sumadinac
  07/02/2021 - 12:31 pm

  Zaboravili ste isto iza skupstine grada isto celo naselje i posle iza do varoskog groblja naselje Bubanj da vidite kakvo je takodje stanje stvari a posebno kada su kise i snegovi.

  Reply
 2. IVAN DIMITRIJEVIĆ
  08/02/2021 - 5:57 pm

  Da je behaton dobro uređen ne bi ovako izgledao. U gradu niko ništa ne popravlja. Traje dok traje. Nikog nije briga. I niko nije kriv. Svaka vlast radi najbolje, a ona predhodna nije. Tako je od 1990. Nego evo dva predloga ovoj stranci. Snimi te ulicu pored VIŠA i snimi te Pivarski Park. E to je strava i užas. Ovo se i može lako popraviti.

  Reply
 3. 09/02/2021 - 1:01 am

  Strasno je stanje , Katastrofalno ko je na vlasti pa SNS i sra ste uradili od grada nista ,sve je propalo lopovcine jedne lopovske

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.