Osnovan odbor Stranke slobode i pravde u Kragujevcu

Osnovan je Gradski odbor Stranke slobode i pravde, Kragujevac. Predsednik odbora je Dalibor Jekić, a potpredsednici su Milena Stanković i Obrad Turković.

Kako je saopšteno „gradskom odboru Stranke slobode i pravde Kragujevac, građani i njihov kvalitet života su na prvom mestu“.

-Naši prioriteti biće izgradnja gradske bolnice, proširenje broja vrtića kao i izgradnja obilaznica oko grada kako bi se rasteretio saobraćaj. Želimo da stvorimo klimu povoljnog poslovnog ambijenta za investicije, kao i da radimo na podsticajnim sredstvima za preduzetništvo.

Međi prioritetima kaže se dalje je „osnivanje garantnog fonda Šumadije, ali i rekonstrukciju dve izuzetno bitne dvorane Šumadija i Pionir, čime bi se i sam grad uzdigao na kulturnoj mapi Srbije. Kragujevac kao grad automobilske industrije zaslužuje muzej automobila što je još jedan u nizu naših planova“.

-Borba za slobodne lokalne medije i transparentnost u radu lokalne samouprave biće deo našeg fokusa, dok je rad na tome da se građani oslobode straha i da zajedno sa nama krenu u promene naš imperativ-navode u ovoj stranci.

Oni kažu da „ne žele da više ikada životi stanovnika Kragujevca zavise od članske karte i volje političkih moćnika“ .

-I zato je naš cilj da vratimo stari sjaj našem gradu, jer Kragujevac mora da bude lokomotiva razvoja Šumadije, a da se Kragujevčani ponose svojim gradom-kaže se u saopštenju.ucentar.rs

6 Comments

 1. Lidija
  10/02/2021 - 12:29 am

  Bivši kadrovi G17… Zdravkovićevi petlići…. Već viđeno!!!

  Reply
 2. Marko
  10/02/2021 - 8:06 am

  Radomirovi „karantinci“ iz 2014 godine vode sada gradski odbor najveće opozicione stranke u Srbiji!!! Jadno i bedno! Trojac bez kormilara Jekić-Turković-Anđelković ponovo zaluđuje Kragujevčane. Navikli ljudi na političko maroderstvo i kao politički lešinari se ponovo okupiše u Đilasovoj SSP. Ova „gospoda“ su, zajedno sa ostalim Dinkićevim preletačima, 2014 godine izdali Verka i doveli naprednjake i dinastiju Nikolić na vlast u Kragujevcu. Prodali su se naprednjacima za sitne pare i nasrnuli na ljude iz Zajedno za Šumadiju sa kojima su do tada sarađivali. Obraza nisu imali tada pa ga nemaju ni sada. Prodali bi sve i svakog za malo vlasti. A Đilas mora da je izgubio pamet kad dozvoljava da mu ovakvi likovi vode stranku. Sa ovakvim ljudima SSP nema šta da traži u Kragujevcu.

  Reply
 3. Kg_Og
  10/02/2021 - 12:17 pm

  Al ih krljaju botovi na keca 🙂

  Reply
  • Marko
   11/02/2021 - 7:28 am

   Nisam bot. Samo dobro poznajem ove likove. Na žalost.

   Reply
 4. Makarije
  10/02/2021 - 2:31 pm

  Milena Stanković je ovde jedino lice, koje ima kapaciteta da vodi ovaj odbor…I uopšte da bude novo lice koje nema repova iza sebe.Ova G-17 trojka nije ni znala šta je politika, kada je ona zatvarala usta jednoj radikalki Nataši Jovanović

  Reply
 5. milewap
  10/02/2021 - 11:13 pm

  Djilasovci u Kg. pa zar pored svih stvari,o kojima pise portal Kg-u fale samo oni,dase covek krsti i levom i desnom.

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.