Dašić podržao Aleksandra Vučića u borbi protiv mafije

Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić pružio podršku predsedniku Vučiću na odvažnoj borbi protiv organizovanog kriminala i službama države na akcijama koje preduzimaju kako bi zaštitili građane od pojedinaca i grupa čija kriminalna delovanja ugrožavaju bezbednost i napredak Srbije.

Pod stalnim pritiskom u ovoj zemlji rade ljudi koji žele da je promene na bolje. Ispred svih je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. I dok traje borba za bolju Srbiju u veoma složenim geopolitičkim uslovima postoje oni koji na domaćem terenu misle da mogu da ubijaju, pustoše, prete i otimaju. Loše su mislili i to je valjda sasvim jasno sa sprovođenjem koordinirane akcije privođenja kriminalnog klana Veljka Belivuka.
Čestitam predsedniku države na odvažnosti da takvoj mašineriji stane na put. Čestitam i svim ljudima koji su ispred MUP-a, BIA i ostalih službi hrabro uzeli učešće u ovoj akciji i zaštitili građane Srbije od najvećih deformiteta ovog društva. Srbija stoji uz vas.

4 Comments

 1. Anoni
  10/02/2021 - 11:57 am

  Mislim da ce ova podrska da bude presudna.

  Reply
 2. Mali Djokica
  10/02/2021 - 1:55 pm

  Za koga rade klanovi po Kragujevcu? Očigledno nisu u Veljinoj ekipi nego u nekoj drugoj koja je po volji vlasti? Niko ih ne hapsi…logično?

  Reply
 3. Nebojsa
  10/02/2021 - 8:32 pm

  Svi su oni Nevolje,ovaj je konkretno Luftika Nevolja

  Reply
 4. 11/02/2021 - 7:38 am

  Dasic i Nikolici ce prvi da budu u novom zatvoru

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.