Ugrađen jedinstveni gasni generator u Kragujevcu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Na jednoj od devet zgrada za pripadnike snaga bezbednosti na Deninom brdu, čiji je završetak izgradnje pri kraju, danas je pušten u rad jedinstveni gasni generator koji omogućava efikasnije, bezbednije i ekonomičnije grejanje, izveštava „Radio televizija Kraguejvac“

Za grejanje stanova u ovom stambenom kompleksu zadužena je kragujevačka „Energetika“.

Stanovi za pripadnike snaga bezbednosti na Deninom brdu grejaće se na gas i biće povezani na distributivnu mrežu kragujevačke „Energetike“.

Na prvoj od ukupno devet zgrada u ovom stambenom kompleksu, na kojoj su radovi pri kraju, pušten je u rad gasni generator. Reč je o jedinstvenom uređaju koji pruža niz povoljnosti kada je u pitanju ovaj vid grejanja.

Mnogi stanovi koji se greju na gas imaju individualne gasne kotlove koji su smešteni u domaćinstvima što iziskuje komplikovaniju ugradnju i veće troškove. To je izbegnuto gasnim generatorom koji, pored manjih troškova ugradnje, pruža i bezbednije grejanje.

U Energetici kažu da gasni generator pruža i ekonomičnije grejanje u odnosu na stanove sa induvidualnim gasnim kotlovima, jer je grejanje vode, a samim tim i potrošnja gasa, usklađeno sa potrebama stanara u određenom vremenskom periodu.

Saša Stamenić/RTK

Насловна

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar