negde je zapelo: bivši vlasnik FK „Rad“ želi da kupi FK „Radnički“ iz Kragujevca!

„Moj stav za ulazak u posao je da se klub privatizuje, da angažman bude po pola ili u nekom drugom dogovornom procentu. Neki drugi oblik nije prihvatljiv“, kaže Stojić

Nekadašnji golman Partizana, potom fudbalski menadžer i funkcioner, Ranko Stojić želi da se angažuje u fudbalskom klubu „Radnički“1923“ iz Kragujevca.

Ipak, nekadašnji čelnik Rada u razgovoru za Sportski žurnal otkriva šta sve treba da se dogodi da bi došlo do saradanje između njega i lidera Prve lige Srbije.

U jednom momentu sam bio zagrejan za Radnički. Klub je stabilizovan i jesen završio na čelu tabele, a odavno mislim da Kragujevac zaslužuje superligaša. Grad voli fudbal„, rekao je Stojić.

Ipak, izgleda da je negde zapelo.

Dugo sam u fudbalu i dobro znam da želja nije dovoljna. Moj stav za ulazak u posao je da se klub privatizuje, da angažman bude po pola ili u nekom drugom dogovornom procentu. Neki drugi oblik za mene nije prihvatljiv“.

Da li to znači da su pregovori sa Kragujevčanima propali?

Ne bih tako rekao. Imao sam dobru volju i želju da uđem u Radnički, ali izvukao sam pouke iz prošlosti kada sam dva puta napravio grešku sa Radom. Bez privatizacije ili drugog dogovora ne ulazim u rizik„, poručio je Stojić.

IZVOR: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/stojic-zeli-da-ue-u-radnicki-kragujevac-ali-uz-posebne-uslove/378488UCENTAR.RS

1 Comment

  1. Ilija
    11/02/2021 - 9:10 am

    Pa nemoze bre. Ti bi hteo da se ugradis u transvere igraca. Pa ima Luftika koji postao Gargamel svoj sistem. Menadzer drug iz kraja. Sportski direktor ortak ortaka. Upravni odbor fokica. Placa Luftika. Parama Kragujevca koji nema zakrpi ulice. Kada bi se objavili podaci ko je kolko placen i ima platu bilo bi jasno sto propadamo. Ali ekipica vredno radi i maznjava.

    Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.