Bojan Marović „Ne kupujte karte za sutrašnji koncert u Beogradu, organizator je nestao!“

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

„Ovo je sramota , ali osećam moralnu obavezu da obavestim  ljude koji su kupili karte da ipak koncerta neće biti .

Razlog je užasan i jadan !

GLAVNI ORGANIZATOR SAŠA NOVAKOVIĆ JE NESTAO SA LICA ZEMLJE .

Dalje možete i pretpostaviti šta je i kako je bilo“.

Ovim rečima popularni pevač Bojan Marović obratio se maločas na svom oficijalnom FB profilu. 

U dvorani pozorišta „Madlenianum“ u Zemunu, od 13. februara do 19.marta ove godine, trebalo je da se održi „BBD Nights“. Kako su najavljivali organizatori  trebalo je to da bude „posle godinu dana pauze prvi pravi muzički festival sa publikom u Beogradu, koji će apsolutno ispoštovati sve aktuelne zdravstveno-bezbednostne protokole“.

Tokom 20 koncertnih dana očekuje nas 60 koncerata, koji će zadovoljiti sve muzičke ukuse, od pop i rep muzike, preko etna i džeza, pa do koncerata klasične muzike i operskih arija, piše u saopštenju organizatora.

– Imaćemo priliku da posetimo koncerte Marčela, Đusa, Lexington Benda, Bojana Marovića, Balkanike, Slobodana Trkulje, Jovana Maljokovića, Vasila Hadžimanova, Ljubice Vraneš, Emilije Minić i mnoge druge – najavljivali su organizatori.

Reklama za festival je išla sve do juče. Šta se dogodilo ostaje da se čuje i od „nestalog“ Novakovića. Uglavnom, Marović je objavio i skrinšotove poruka sa društvenih mreža u kome se takođe tvrdi da je organizator nestao i da je prevario sve pevače. Muzičari najvaljuju i krivičnu prijavu.

 

 

 ucentar.rs foto: prinskrin/fb /instagram

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar