„Kakve pretnje, upozoravao sam na kriminal. Ostavili su me bez hleba pred penziju“- kaže privedeni G. M. (59):

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Očekivao sam da će da me gradonačelnik pozove na razgovor, a ne da me prijavi policiji. Nisu uneli sve u zapisnik. Obraćao sam se vrhu SNS..

-Zapravo nemam šta posebno da kažem. Bio sam u policiji, dao izjavu… Nije tačno da sam pretio, ali sam rekao istinu odnosno ono što znam: šta i kako rade. Više sam savetovao da bi bilo dobro da se prestane sa nekim radnjama za koje znam da se rade. Napisao sam dakle, da znam šta rade sa zapošljavanjem, sa direktorima, u vezi nekretnina… Ponavljam, nisam pretio, samo sam stavio do znanja da znam šta se radi. Na neki način sam ponovio ono o čemu vi na portalu ionako već pišete- kaže u ekskluzivnoj izjavi za UCENTAR G. M (59) iz Kragujevca  koga su inspektori MUP priveli zbog

Ne zna gde bije…

„preteće“ poruke posle prijave gradonačelnika Nikole Dašića. On navodi da su tačna saznanja portala UCENTAR da je na nižem nivou rukovodilac SNS“

-Ali je i informacija da mi je dao otkaz (Nikola Dašić). Hteo sam da razgovaramo, ali je on to uporno odbijao. To je ono što me je iziritiralo.  Poruku sam mu poslao sa mog telefona, dakle suština je da nema pretnje, samo upozorenje da znam šta rade i da je vreme da sa tim prestanu- kaže očajni i razočarani G.M. On ističe da je ružno šta mu se dešava pred penzijom, da se nikada nije ogrešio pred zakonom.
Potvrđuje i da „u policiji jedan deo njegove izjave nisu hteli da stave u zapisnik“.
-Taj izostavljeni deo tiče se činjenice da sam pisao nekim ljudima iz vrha SNS u nameri da ih obavestim o tome šta se ovde radi. Rekli su da to nije važno i da nema veze sa temom. Zato taj deo i nije unet u zapisnik. Zaista nemam šta više da kažem osim da nije bilo pretnje i da sam očekivao da će da me pozove na razgovor, a ne da me prijavi policiji za pretnju koja ne postoji- kaže S.K .


ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar