Zeku ubica sačekao ispred kafića! Detalji ubistva u Kragujevcu

foto sa Zečevićevog profila..

Kako tvrde naši nezvanično tvrde naši izvori iz MUP-a ubica je večeras sačekao Nikolu Zečevića-Zeku (38) u Glavnoj ulici u Kragujevcu i na njega ispalio nekoliko hitaca u grudi, vrat i  stomak. Nastradali čovek živeo je u neposrednoj blizini tako da se pretpostavlja da je napadač dobro poznavao njegovo kretanje. Zečević je na licu mesta davao znake života, ali je preminuo na putu ka Kliničkom centru Kragujevac.  Kako se moglo čuti na licu mesta ubica je pobegao sporednom ulicom, gde su ga sačekali saučesnici i odvezli sa mesta zločina.

ubijeni Zečević

Policija traga za ubicom, a Glavna ulica je blokirana.

Ubistvo se dogodilo oko 20, 30 časova.

Kragujevčanin Zečević slovio je za žestokog momka i bio je umešan u par pucnjava. Pre nekoliko godina ranio je sina vlasnika poznate menjačnice u gradu, posle čega se momak dugo oporavljao i imao posledice. Na nejga je Zečević ispalio ukupno šest metaka i odležao je višegodišnju zatvorsku kaznu u zatvoru u Požarevcu. Po izlasku počeo je da se bavi trgovinom nekretnina, a postao je i vlasnik ugostiteljskog objekta „Vila Jelena“ u centru grada.

Imidž žestokog momka gajio je i na svom FB profilu gde je slikao oružje ili pozirao sa skupocenim automobilima. U gradu se pričalo da se bavi i poslovima sa one strane zakona.

Policija intezivno traga za ubicom.ucentar.rs foto: printskrin/ FB

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.