Ubica imao pomagača, motiv osveta, nekretnine, droga.. pišu mediji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Za ubicom Nikole Zečevića Zeke policija i dalje traga, a prema poslednjim saznanjima atentator je imao i pomagača! 

Naime, Nikola Zečević Zeka (37) izrešetan je u petak uveče u klasičnoj mafijaškoj sačekuši u centru Kragujevca. Kako je utvrđeno istragom, ubica je imao pomagača, koji ga je posle zločina sačekao u sivom „audiju“, pišu beogradski mediji

Inspektori trenutno utvrđuju identitet ubice i saučesnika i očekuje se da će oni ubrzo biti uhapšeni.

Zečević je u međuvremenu sahranjen na Varoškom groblju, a na mestu gde je likvidiran ispred vile „Jelena“, gde je živeo i izdavao apartmane, postavljen je i venac cveća.

– Na snimcima şa nadzornih kamera vidi se da je ubica posle zločina utrčao u sivi „audi“, u kom ga je čekao saučesnik, koji ga je potom odvezao do ulice Tanaska Rajića. Tamo je ubica izašao iz auta i peške nastavio da beži, a „audi“ je nastavio da se kreće u drugom pravcu. Druge informacije o osumnjičenima još se ne otkrivaju zbog interesa istrage, ali se očekuje da će ovaj slučaj uskoro biti rešen.

Inače, o motivima njegovog ubistva i dalje se samo spekuliše, a danima je to glavna tema u Kragujevcu.

S jedne strane, spekuliše se da je reč o krvnoj osveti, jer je Zečević pre 12 godina ranio sina vlasnika menjačnice, zbog čega je bio u zatvoru. Drugi su pak uvereni da je Zeka platio glavom jer se upetljao u poslove sa drogom, o čemu je posle ovog zločina govorio i Vladimir Rebić, direktor policije.

U Kragujecu se, takođe, priča i da je Zečevića neko već duže vreme ucenjivao oko poslova sa nekretninama. Navodno, Zeka je bio vlasnik nekretnina na popularnim lokacijama, koje nije želeo da proda, pa su oni koji su istih želeli da se dokopaju odlučili da ga likvidiraju.

kurir.rs / Informer.rsPratite narodni portal ucentar.rs i na našoj stranici  https://www.facebook.com/ucentarkg/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar