EKSKLUZIVNO: glavni svedok policije u vezi sa ubijenim Nikolom Zečevićem-Zekom!- „ples boginje mafije“ u KC „Kragujevac“ (III)

Od 24. februara UCENTAR objavljuje serijal „KO vlada u Kragujevcu- ŠEST MESECI POSLE“- u kome ćemo kroz istraživačke tekstove analizirati i podsetiti na sve afere, skandale i kriminal u centralnom gradu Šumadije. Pred Vama je premijerno tekst iz serijala koji je već izazvao tektonske potrese-samom svojom najavom

Pritisci da se iznudi okrivljujući iskaz svedoka, zakulisane kadrovske igre, velika investicija, medijski „topli zec“, dolazak ekipe UKP iz Požarevca- obeležili su jedinu akciju  u Kragujevcu koju je lično nadgledala Dijana Hrkalović, tada svemoćna u MUP Srbije

 

Šta radi ekipa iz Požarevca u Kragujevcu!

Ključni svedok u hapšenju dr Azanjca u Kragujevcu u aferi koja je drmala Srbiju avgusta 2019. godine bila je T.S. iz Kragujevca. T.S. su ugrađeni silikoni zbog čega se poznati plastični hirurg tereti pred Višim sudom u Kraljevu Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije.

Veza sa ubijenim Nikolom Zečevićem-Zekom!

Svedok policije bila je bliska sa ubijenim Nikolom Zečevićem – Zekom (38) iz Kragujevca. Kasnije će dobiti i kćerku sa njim.

T.S. iz Kragujevca ključni svedok policije

Zečevića je nedavno u Glavnoj ulici pred desetak svedoka ubio profesionalni ubica pošto je na njega ispalio sedam hitaca i overio ga (vidi snimak)! Direktor srpske policije Vladimir Rebić izjavio je da se ubijeni bavio preprodajom narkotika i da je trgovina drogom najverovatnije povod brutalne likvidacije.

U vreme kada su inspektori saslušali T.S. ona je u policiji izjavila da je platila ugradnju silikona u ovdašnjem KC „Kragujevac“. Pričalo se da su u želji da dođu do inkriminišućeg svedočenja inspektori preskakali  ogradu u porodičnoj kući svedoka i da je jedan od njih pocepao pantalone.  Međutim, iskaz se“poklopio“  sa dokumentacijom da je novac uplaćen u kasu KCK i to je praktično značilo da nema krivice u predmetu protiv dr Azanjca.

Tužilac Jasmina Lazović podnela ostavku

-Kada je to videla tužilac Višeg tužilaštva u Kraljevu Odeljenja za borbu protiv korupcije Jasmina Lazović, podnela je ostavku i vratila se u Čačak- kažu naši sagovornici i tvrde da je bilo velikih pritisaka na Tužilaštvo da pojedine iskaze i dokumentaciju uvrsti u predmet.

medijski „topli zec“…

Sa druge strane, UCENTAR je imao uvid u ukupno 12 izjava doktora, sestara ali i pacijenata Kliničkog centra „Kragujevac“ u kome se govori o pritiscima inspektora UKP da se po svaku cenu optuži dr Azanjac.

Sve vreme mediji pod kontrolom države vode besomučnu kampanju. Medijski „topli zec“ je usmeren je saopštenjem MUP-a koji je dostavljen samo beogradskim redakcijama u kome je praktično dr Azanjac stavljen na stub srama. Ni jedan dopisnik iz Kragujevca nije dobio inkriminišuće saopštenje. U njemu naravno sve ove činjenice nisu se mogle pročitati, niti je srpska javnost znala bitne podatke da se u pozadini celog slučaja mnogo toga dešavalo. Dr Azanjac je bio kandidat sa direktora pošto se pričalo da će sadašnji direktor Predrag Sazdanović otići na mesto državnog sekretara Ministarstva zdravlja, zatim krenulo je lobiranje oko posla „teškog“ 34 miliona evra za rekonstrukciju Urgentnog centra KCK..

 

(nastaviće se)
ucentar.rs foto: pintskrin/fb

!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti, događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na https://www.facebook.com/ucentarkg/

 

video: Snimak ubistva Nikole Zečevića Zeke u Glavnoj ulici u Kraguejvcu..

 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.