„EKSTRA ZONA“- ovako izgleda ulica u centru Kragujevca!

„Poštovani,

Evo kako izgleda Moravska ulica u Kragujevcu u ekstra zoni (to piše na poreskom rešenju ali ulica ne izgleda tako). Iskopana je za novogodišnje praznike zbog radova na vodovodnoj mreži, ali samo je zatrpano i tako stoji. Kada pada kiša nastane blato od prašine a kada je suvo diže se oblak prašine. Ulica je najgora na raskrsnici koja se nalazi kod ulaza u školsko dvorište pa deca moraju da paze i na bare i da ih kola ne isprskaju. Vozači imaju problema sa parkiranjem vozila jer moraju da paze na gume zbog ivica kanala koji je iskopan“- napisao nam je u svom mejlu Slavko M. iz Kragujevca koji nam je i poslao fotografije raskopane uice. 

 FOTO GALERIJA: Moravska ulica u centru Kragujevcaucentar.rs

!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti, događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na https://www.facebook.com/ucentarkg/

skinite našu android aplikaciju

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nepes.ucentarr

8 Comments

 1. 05/03/2021 - 3:51 pm

  Obidjite ulicu kod lepe brene ,trotoare itd da vidite jel je to moguće da u 21 veku .

  Reply
 2. Sima
  05/03/2021 - 4:28 pm

  Ma sve su pukle od teskih kamiona preko 50 tona samo nicu zgrade a ulice tonu…

  Reply
 3. Jovan
  05/03/2021 - 4:41 pm

  Vazno je samo da su sve slobodne povrsine i trotoari obelezeni za parkiranje jer tako se dere koza gradjana. A kolovozi i trotoari u centru grada da polomis noge. To je nama nasa gradska vlast dala da imamo Luftiku za gradonacelnika.

  Reply
 4. Jovan
  05/03/2021 - 8:49 pm

  Od kada je Moravska u centru Kragujevca???Centar do Žitoprodukta!?

  Reply
 5. Milica žunić
  05/03/2021 - 8:52 pm

  Незна се шта је у горем стању улице или тротоари у центру, тек на периферији горе од макадама. Град који је “ центар“ Шумадије има све горе и горе градоначелнике. Николић очај, кум још гори.

  Reply
 6. 06/03/2021 - 9:06 am

  Kakva bre ekstra zona, zar nisu svi građani jednaki? Po čemu ste ti vi posebna vrsta? Ovo ste očigledno slikali neko selo u okolini a oni jesu jadnici po priloženom, no radovi su još u toku, vidljivo!

  Reply
  • vlajko
   07/03/2021 - 1:42 am

   Zato sto placamo veci porez od vas jer zivimo u takozvanoj „extra“ zoni!

   Reply
  • Petar
   07/03/2021 - 4:40 pm

   Moravska ulica, koja spaja Pasterovu i Mihaila Ivese je „ocigledno selo“? Ocigledno je jedino to da si ti u Kragujevcu bio jedino kada su te iz tvog sela ovde dovodili na ekskurziju!

   Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.