LIDL kažnjen sa 300 hiljada dinara!-posle pisanja UCENTAR

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Posle pisanja UCENTAR kragujevačka komunalna inspekcija kaznila je u četvrtak LIDL sa 300 hiljada dinara!

To je za naš portal potvrđeno u Skupštini grada Kragujevca.

gužva ispred LIDL-a u četvrtak

Naši čitaoci poslali su nam fotografiju tog dana na kome se vidi ogromna gužva ispred objekta, a prema rečima naših sagovornika unutra je u jednom trenutku bilo svega i svačega vezano za nepoštovanje propisanih epidemioloških mera.

Neposredno posle objavljivanja komunalci su izašli na lice mesta i izrekli novčanu kaznu od 300 hiljada dinara.

Prošlog meseca u zajedničkoj akciji sa MUP komunalci su narodski rečeno- „satrli“ kragujevačke ugostitelje. Tolerancija je bila NULA u odnosu na mere Kriznog štaba grada. Kažnjeno je 19 ovbjekata zatvaranjem na 72 časa, dok su za sedam objekata propisane kazne od 150 do 300 hiljada dinara.

zatvoreni na 72 časa u Kragujevcu: 

U rigoroznoj akciji prethodne nedelje na tri dana bili su zatvoreni „Naša kafana“, „Foks“, „Oranica“, „Biblioteka kod Milutina“, „Sonas“, „Maestro“ „Molinari“, „Triptih“, „Old heart“, „Drim caffe“, „Krivina kod Slađe“, „Kafana kod Šest topola“, „Kafana u Baljkovicu“, „Zelena dolina“, „Pečenjara kod Poštara“, „Pečenjara kod Gandija“, „Gringo“, „Faro“, i jedna pečenjara u naselju Pivara…


Novčane kazne od 150 do 300 hiljada dinara

„Porta“, „Pečenjara kod Migeta“, „Oranica“, „Lipov lad“„Kvart“, „Samo skreneš“„Braća Popović“ kažnjeni su novčanom kaznom od 150 hiljada dinara.

Picerija „Pikaso“ kažnjena je sa 300 000 dinara, a sa 50 000 dinara kažnjeno je odgovorno lice.ucentar.rs

!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti, događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na https://www.facebook.com/ucentarkg/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar