Vučić se obraća narodu večeras: KO je klao po Beogradu i KO je „drpio“ 640 miliona evra!?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom borbe protiv organizovanog kriminala u Srbiji biće održana večeras u 18 sati.

Nakon sednice Saveta u zavisnosti od trajanja sednice, očekuje se obraćanje predsednika. Vučić će danas naglasio da se neće prikazivati najbrutalniji snimci odsecanja glava ods trane kriminalnih bandi- ali „da će javnosti biti dočarano sa kim država ima posla“.

– Donećemo večeras odluku. Danas će razgovarati Tužilaštvo, oni znaju šta im je činiti i šta će biti objavljeno. Nećemo prikazati ono što je najmonstruoznije, zbog zahteva roditelja, ali će narod videti sa kojim zverima smo imali posla. Dok ne vidite sliku ne možete da vidite koliko je ozbiljno – kazao je predsednik.

Sednica je trebalo da bude održana u petak, 26. februara, ali je odložena zbog formalno pravnih problema, kako bi se obavila dodatna veštačenja.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je prošle subote da će građani Srbije, cela Evropa i ceo svet biti šokirani kada budu čuli detalje istrage protiv organizovane kriminalne bande.

Slaviša Kokeza…

Inače, gotovo svi mediji bliski režimu izveptavaju da se Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, deo MUP i deo Uprave carina nalaze se pod lupom nadležnih organa zbog sumnje da su četiri godine unazad švercovali cigarete iz Crne Gore i time ostvarili enormni profit koji se meri čak u stotinama miliona evra. Prema nekim računicama, i do 640 miliona evra. Novac je odmah iznošen van zemlje i to u jednu banku u Rimu. Zarada na jednom šleperu, prema pisanju medija, bila je čak 220.000 evra, a upućeni kažu da su išla i dva, tri šlepera dnevno.

„A karavani prolaze…“

Čak i da je išao samo jedan šleper dnevno, na godišnjem nivou to je 80.300.000 evra. Kad se tome doda da je ova šema funkcionisala čak četiri godine, dođe se od sume, i to minimalne, od čak 321.200.000 evra. Ipak, upućeni kažu da je dnevno prolazilo i po dva-tri šlepera, pa se dolazi i do računice od neverovatnih 640 miliona evra!

Očekuje se da će biti saopšteni i rezultati dosadašnje istrage protiv kiminalne grupe Veljka Bjelivuka.ucentar.rs

!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti, događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na https://www.facebook.com/ucentarkg/

skinite našu android aplikaciju

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nepes.ucentarr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar