„švalerska afera decenije“ iz Kragujevca u kojoj su polomljeni zubi i ruka trese Srbiju!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Naš tekst o „švalerskoj aferi decenije“ baziran na razgovoru sa izvorom bliskim istrazi preneli su gotovo svi vodeći mediji u Srbiji, portali, dnevne novine i televizije. U Kuriru je, ilustracije radi tekst bio na drugom mestu po čitanosti. 

U samom Kragujevcu- neverica. Neki i sumnjaju da se ovako nešto i dogodilo i da je sve izmišljeno, iako smo decidirano rekli da je policija intervenisala i izneli mnoštvo detalja. Identitet aktera, zbog mnogih razumljivih razloga nismo otkrili- iako su poznati redakciji UCENTAR.

Tek, izbijena četiri zuba, polomljena šaka, masnice, krivične prijave i bruka- epilog su ovonedeljne tuče koja se dogodila u ljubavnom trouglu u Kragujevcu. Policija je privela troje aktera nesvakidašnjeg događaja, a kako smo ekskluzivno objavili sve se odigralo u ulici Stojana Protića u naselju Pivara. 

Sam događaj je više scenario za neku ovovremenu sapunicu.

-Reč je o medicinskoj sestri rodom iz Sarajeva koja povremeno radi u Nemačkoj. Udala se ovde u Kragujevcu i u braku ima decu- priča naš sagovornik iz istrage.

Ona je pozvala ljubavnika da dođe kod nje u stan kada je suprug bio odsutan. A onda je saznala da je ljubavnik „vara“ sa drugom ženom. To je, pokazaće dalji razvoj događaja- vrlo teško podnela. Pozvala je svog drugog ljubavnika da dođe i prebije nevernog narodski rečeno- prvog švalera!

-Na njegovu sreću on nije čuo telefon, zato što je bio u kafani- kaže naš izvor upućen u istragu policije.

Onda je žena pozvala svog supruga i rekla da se u kući nalazi lopov! Kada je muž stigao nastao je haos.

-On se nije nadao i ljubavnik ga je udario pesnicom toliko snažno da mu je zatvorio oko. I sad ima ogromnu masnicu- detalji su ove tuče.

Međutim, muž se povratio i do te mere prebio ljubavnika- da mu je izbio četiri zuba, a i sam je u tuči polomio šaku.

U trenutku kada je stigla policija tuča je još uvek trajala. Privedeni su svi zajedno.

Štaviše, suprugu i njegovom ocu policija je privremeno oduzela oružje!

Brak se raspao, a po svemu sudeći sledi dug i neprijatan sudski spor.ucentar.rs naslovna foto: ilustracija

!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti, događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na https://www.facebook.com/ucentarkg/

skinite našu android aplikaciju

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nepes.ucentarr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar