Opaaaa.. u švaleraciju službenim autom! Bahatosti nema kraja..

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Redakcija UCENTAR dobila je ekskluzivne fotografije i snimke službenog automobila Zavoda za zaštitu spomenika kulture „Kragujevac“. Vozilo danonoćno koristi direktor Marko Grković. On se nalazi na snimku koji smo objavili kada jednog privatnika u kafiću obaveštava da će biti raspisan tender i „da će biti love“.

-Snimci i fotografije vozila nastale su u kragujevačkom naselju Aerodrom gde mu je u to vreme živela ljubavnica pošto se razveo u međuvremenu. Pojedini snimci nastali su u pet ujutru-kaže naš sagovornik.

Redakciji UCENTAR poznat je identitet ljubavnice čiji se stan nalazi u blizini mesta gde su pojedine fotografije i snimci nastali.

Direktor Grković

Inače, policija u Kragujevcu u istrazi je utvrdila niz nepravilnosti vezanih za rekonstrukciju zgrade „Gradske Tržnice“. Pored toga najavljena je i obnova starih  fasada vredna 100 miliona dinara, a upravo je Zavod za zaštitu spomenika kulture na čijem čelu se Grković glavni nosioc ovog posla. Pogledajte snimke i galeriju fotografija..ucentar.rs

!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti, događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na https://www.facebook.com/ucentarkg/
skinite našu android aplikacij
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nepes.ucentarr

Video: snimci nastali u pet ujutru u naselju Aerodrom

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar