Ujutru mraz, preko dana sunce za vikend toplije

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Posle kratkotrajne promena vremena ponovo sunce, a dnevna temperatura biće u porastu. Za vikend toplije, ali uz oblake i slabe padavine mestimično.

Jutro će biti hladno, dok će dnevna temperatura biti u porastu. Ujutro od -5 do -1, tokom dana od 5 do 10 stepeni.

U Kragujevcu i Šumadiji ujutro slab mraz. Tokom dana sunce i 9 stepeni.

Na krajnjem severu posle podne naoblačenje, u toku noći slaba kiša.

Vetar slab, pre podne zapadni i severozapadni, posle podne južni i jugoistočni.

U petak ujutro ponegde slab mraz. Tokom dana pretežno oblačno i malo toplije. U većem delu suvo, samo na severu i zapadu mestimično s kišom. Vetar slab i umeren, pre podne jugozapadni i jugoistočni, posle podne jugoistočni i istočni. Najniža temperatura od -3 do 6, najviša od 6 do 14 stepeni.

Za subotu se pre podne predviđa oblačno vreme, mestimično s kišom, na visokim planinama sa snegom. Posle podne prestanak padavina i razvedravanje sa severozapada zemlje. Vetar slab i umeren, pre podne severozapadni, posle podne jugoistočni. Najniža temperatura od 1 do 6, najviša od 9 do 14 stepeni.

U nedelju veći deo dana umereno oblačno i suvo, uveče i noću oblačno s kišom na severu i istoku. Vetar slab i umeren, pre podne jugozapadni, uveče severni i severozapadni. Najniža temperatura od 1 do 6, najviša od 12 do 17 stepeni.ucentar /RTS

!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti, događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na https://www.facebook.com/ucentarkg/
skinite našu android aplikacij
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nepes.ucentarr

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar