ludilo: „Ljuba invest“ ponudio novac radnicima ako se vakcinišu- antivakcinaši pozivaju na REVOLUCIJU!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Kompanija „Ljuba invest“ iz Paraćina donela je „odluku o podsticaju zaposlenih na dobrovoljno vakcinisanje protiv COVID19“
-Svi zaposleni STZR „Ljuba invenst“ koji se budu dobrovoljno vakcinisali u periodu od 11. marta do 15. aprila ove godine od strane poslodavca dobiće nadoknadu- kaže se u odluci. Prema njoj, zaposleni iznad 40 godina primaju četiri hiljade dinara, dok oni mlađi – po šest hiljada dinara!
Ovu njegovu odluku takozvani „antivakcinaši“- dočekali su na nož i pozivaju na revoluciju!
Saša M. Miladinović kaže u svom komentaru „da više ne može da se kaže da pristajemo da budemo deo eksperimenta besplatno….sad eto.i plaćaju“.
– Da li je gori „podsticaj“ ili sama činjenica što će se većina prodati za isti-komentariše Dragana Jovanović. Sa druge strane, Milos Veljić kaže „da postoje dve su mogućnosti“.
-Prva je da on stvarno veruje u delotvornost vakcina, a druga da je dobio pare za ovo što radi ili će dobiti za svakog vakcinisanog, naravno mnogo veću sumu nego što on zaposlenima nudi. Bilo kako bilo ovom prilikom pozivam sve one koji vide ovu objavu da ne koriste usluge ove firme i tako je sankcionišu i uz malo sreće ugase skroz- poručuje Veljić.
Aleksandra Živanović konstatuje da je vreme „za revoluciju“
-Dakle, kucnuo je čas da se dignemo, izađemo iz kuća u koje su nas zatvorili! Ljudi moji stvarno moramo da se pokrenemo! Srbiji je potrebna revolucija!- poručuje ona.
U žestoku polemiku umešala se i poznata dr Jovana Stojković osvedočeni borac protiv vakcinisanja i iznela primer da jedna strana kompanija ponudila po 20 evra podsticaja radnicima ako prime vakcinu.
-Mala nadoknada za posledice koje mogu da nastanu. Poslodavac koji brine o zdravlju svojih radnika trebao bi da stimuliše neprimanje vakcine- konstatuje Aleksandra Stojadinović, na šta joj dr Stojković odgovora da „videće Ljubče kada nema ko da mu dođe na posao“.
Dokument je na svom profilu objavila Milena Dulović,
Bilo je i onih koji ne vide ništa loše u pozivu radnicima da se vakcinišu uz nadokandu od strane pomenute građevinske firme.
Inače, ovo paraćinsko preduzeće godina je prisutno i na kragujevačkom tržištu nekretnina. Izgradili su zgradu u samom centru grada gde se nalazi poslastičarnica „Srce“ kao i u ulici Svetozara Markovića.


ucentar.rs
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti, događaji i afere iz Kragujevca, Šumadije i Srbije na https://www.facebook.com/ucentarkg/
skinite našu android aplikacij
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nepes.ucentarr
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar