Marinika, Borko i Đilas u Kragujevcu: „Jedinstvo je najjače oružje“!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Kragujevcu posetili su članovi uskog predsedništva stranke – predsednik Dragan Đilas, potpredsednik Marinika Tepić i potpredsednik Borko Stefanović. Sa članovima stranke razgovarali su o aktuelnim problemima u zemlji i Kragujevcu i predstojećim planovima.
Predsednik stranke Dragan Đilas i“zjavio je da je jedinstvo opozicije neophodno u rušenju režima i da ne veruje u promenu vlasti bez izbora“. On je istakao „da je naš zadatak da napravimo plan za dan posle i da sve što SSP trenutno radi ima za cilj da Srbija postane konačno mesto za bolji život“.

-Sve uvrede i brutalni napadi koji ga ne zaobilaze prevazilazim lako energijom koju dobija na terenu u sastancima sa ljudima širom Srbije- rrekoa je Đilas.
Zamenik predsednika stranke Borko Stefanović naglasio je da smo već pozicionirani kao najveća opoziciona stranka i da tačno znamo kako će Srbija izgledati u budućnosti. On je istakao da SSP nije sastavljen od interesa već isključivo težnje da zemlja bude bolja od ovoga. Stefanović ističe da će promena vlasti u Srbiji doći mnogo brže nego što mnogi misle i da smo spremni da progutamo sve uvrede koje dolaze iz vlasti jer znamo da se časno borimo za slobodu.
Potpredsednica stranke Marinika Tepić istakla je da su se svi u SSP udružili oko istog cilja – da svi u Srbiji žive bolje i slobodnije i istakla da ako ne radimo posao koji smo počeli sada, neće biti bitno ko je u snaga za nekoliko godina jer će kriminal biti toliko ukorenjen da će biti preteško za promenu sistema. Tepić je istakla „da za naprednjački režim ostati na vlasti znači ostati na slobodi, što znači da će njihovi napadi na nas biti brutalniji kako bi nas podelili“.

-I zato je jedinstvo naše najjače oružje. Jer što jedinstveniji rastemo brže i jače. rekl je Tepić.ucentar.rs fotio: SSP

 

!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti, događaji i afere iz Kragujevca , Šumadije i Srbije na https://www.facebook.com/ucentarkg/
skinite našu android aplikacij
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nepes.ucentarr
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar