CIRKUS! kako su po Lapovu tražili UKRADEN pištolj iz Policijske stanice!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kada je  27. decembra prošle godine, kako smo ekskluzivno objavili ukraden pištolj iz zgrade Policijske stanice, usledila je istraga koja je obilovala mnogim kontraverzama. 

– Pištolj „zastava 88“ ukraden je vođi smene u dežurnoj službi G. Đ.  i privatno je vlasništvo. On je dva dana pre toga ostavio pištolj u kaseti kada je bio u noćnoj smeni-kaže naš sagovornik.

Usledila je istraga. M. Đ je rekao da je samo on imao ključeve od kasete gde se nalazilo oružje. Ona nije bila odbijena, ali pištolj je nastao.

Povrh svega policajac je „popio“ i disciplinsku prijavu, a krađa ni posle dva i po meseca još uvek- nije rasvetljenja!

Ali je zato, kako to obično biva- nadrljao vlasnik ovdašnjeg tehničkog servisa.

-On je strastveni lovac i kolekcionar oružja. Jedno veče došla je patrola da mu oduzme oružje. Policija nije imala nalog. Rekli su samo da imaju usmeno naređenje da oduzmu oružje. Čovek je u šoku pozvao advokata i tada su odustali- priča nam rođak privatnika iu Lapova.

Međutim, posle izvesnog vremena patrola je došla sa nalogom. Oružje vredno desetak hiljada evra privemeno je oduzeto… Napisana je i prijava protiv vlasnika servisa.

-On nije hteo da ostane na tome. Žalio se nadležnim instancama i oružje mu je posle nekog vremena, po zakonu vraćeno u posed- priča nam njegov rođak koji se javio redakciji posle prvog teksta o krađi oružja iz Policijske stanice.

Istraga je u toku.
ucentar.rs foto: ucentar

!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti, događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na https://www.facebook.com/ucentarkg/
skinite našu android aplikaciju
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nepes.ucentarr
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar