Haos u Aranđelovcu zbog nestanka keruše- građani najavljuju blokadu „Knez petrola“!

Nestanak omiljene keruše velikog broja Aranđelovčana- napravio je haos na društvenim mrežama, podiglo udruženje za zaštitu životinja, a građani prete protestom i bojkotom pumepe „Knez Petrola“ zakupac objekta „Lukoil“ u ovom gradu. Podneta je i krivična prijava.

ovde se Beloj gubi svaki trag

-Bela je bila omiljena. Lično sam je vodio kod veterinara, lečili smo je, primila je sve potrebne vakcine. Hranili smo je na smenu ovde u komšiluku, čuvali je… Preko zime smo joj napravili i improvizovani boks, bila je dobrodošla u svaku kuću. Obožava decu- ovako pričaju građani koji su podneli  i krivičnu prijavu protiv radnika ovdašnje pumpe.

Njega sumnjiče da je odneo kerušu i pustio je negde na putu ka Kragujevcu. Od vlasnika pumpe „Knez petrol“ traže da se vrate kamere i utvdi ko je odneo psa- jer nestanak Bele shvataju kao krivično delo. Najavljuju čak i proteste na ovom objektu, a da je stvar otišla predaleko svedoče i komentari na društvenim mrežama. U njima građani otvoreno pozivaju na linč pomenutog radnika. Udruženje ljubitelja životinja, sa druge strane- uljudno je zamolilo da se keruša vrati u Aranđelovac.

-Nestala Bela sa pumpe „Knez petrola“ na Baljkovici. Po priči prisutnih šef iz Kragujevca ju je odveo u nepozatom pravcu i izbacio je na putu. Isti čovek je pretio da će je ubiti jer mu gazi travu oko pumpe. Molim dotičnog da vrati kerušu Belu, jer ima gastritis i reumu, jedva pokreće zadnje noge i uginuće sigurno na nepoznatom terenu- stoji u postu Saše Stojanovića na profilu Ljubitelja životinja.

Od Bele, za sada- ni traga ni glasa!

 
ucentar.rs foto printskrin

!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti, događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na https://www.facebook.com/ucentarkg/
skinite našu android aplikaciju
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nepes.ucentarr

3 Comments

 1. Dule
  15/03/2021 - 11:48 am

  Svi bi da drže psa al u tudjem dvorištu… Što je niko ne povede kući od tih gradjana.

  Reply
  • Анонимни
   16/03/2021 - 12:29 pm

   A ko si ti da pametujes I odredjujes sudbine zivih bica, psi su prijatelju I bolji I verniji od velike vecine ljudi, a ti ako ih ne volis molim bez komentara.

   Reply
  • Miki
   16/03/2021 - 11:05 pm

   Tako je brat!!!

   Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.