trese se Srbija rađa se Mauricijus! Đilas raspolaže sa 6,4 miliona evra- tvrde Novosti

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

„NOVOSTI“ tvrde da su došle do dokaza koji potvrđuju da se poslovanje Dragana Đilasa proteže sve do poreskog raja Mauricijusa.

-Takođe, kako smo saznali, Dragan Đilas ima i pozamašnu sumu na računu u Švajcarskoj! Iz ovoga se može zaključiti da je sve što je lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas prethodnih dana govorio o svojim računima u inostranstvu – pada u vodu-tvrde novosti.rs. Đilas je naime, prema dokumentaciji do koje je došao tim Novosti, na dan 12. decembra 2020. godine, na dva računa u ove dve zemlje imao skoro 6,4 miliona evra.-Postoji osnovana sumnja da je ovo samo vrh ledenog brega i prvi veliki trag u otkrivanju mutnih poslovnih i finansijskih transakcija koje su se godinama odvijale u trouglu između Đilasa, njegovog rođenog brata Gojka i biznismena Dragana Šolaka.Dalja istraga mogla bi da dovede do šokantnih saznanja da su stotine miliona evra narodnih para izvlačili iz zemlje i da je taj novac završio, kako postoje naznake, na mnogim računima u još najmanje 15 država širom sveta-pišu novosti.rsU specijalnoj emisiji na Pinku objavljeno je da je Đilas ovlašćen kao zastupnik firme Ascanius LTD na čijem računu ima 5, 7 miliona evra,

U Švajcarskoj na firmi Multikom OPEN AG  zastupnici su on i njegov brat Gojko, tvrde Novosti. Na računu ove firme kako je rečeno ima- 620 hiljada evra.

U emisiji je prikazana i shema prodaje „Dajrekt media“ koja ukazuje na sumnju da je pri prodaji ove markentig agencije vredne nekoliko desetine miliona evra- zaobiđeno plaćanje poreza.

Sve u svemu najavljuje se istraga!

Sa druge strane, Dragan Đilas je demantovao da ima račune u inostranim bankama, kao i firme u inostranstvu. Ostaje da se mnogo toga razjasni u ovoj aferi. I sama konkretnija reakcija Dragana Đilasa, sa jedne, kao i objavljivanje dokaza, (kopije računa i sl.) sa druge strane. Pomenute dve medijske kuće najavile da su imale uvid u papirologiju. Novosti su na sutrašnjoj naslovnoj strani objavile i faksimile, za koje tvrde da su čvrst dokaz u ovoj aferi.

 

 ucentar.rs foto: printskrin 
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti, događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na https://www.facebook.com/ucentarkg/
skinite našu android aplikacij
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nepes.ucentarr
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar