ludilo.. da li su se gradski činovnici namerno gazili kolima po Kragujevcu!?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

 

„Još uvek sam u šoku zbog onoga što mi se desilo. Išla sam sa koleginicom na doručak pa na sastanak u upravi kad je na pešačkom prelazu na mene kolima naleteo predsednik Saveta MZ Bubanj Vlada Jovanović. Išle smo trotoarom neočekujući da nekome može da padne na pamet da sa kolovoza naleti direktno na mene“, tvrdi Gordana Škrbić, sekretar MZ Lepenica. Kaže da u prvom trenutku nije ni bila svesna šta se zapravo dešava.
đ“Krajem oka sam videla veliki crni auto kako se približava. Shvatila sam da nema nameru da koči. Popeo se na trotoar i, kao da me nema, prešao mi točkom preko noge. Nekako sam uspela da se isčupam, ni sama ne znam kako. Jovanović je tada izašao iz kola i počeo najstrašnije da me vređa. U prvi mah ga nisam prepoznala jer je nosio masku. Psovao me je, rekao da sam g*vno „škrbavo“, i pretio mom sinu. S obzirom da se prezivam Škrbić, jasno mi je da je po sredi nešto lično i da je imao nameru da me fizički ozbiljno povredi“, tvrdi naša sagovornica u neverici da neko može namerno da na nekoga nasrne autom. Kaže da je nakon gaženja, Jovanović hladnokrvno ušao u pekaru, kupio doručak i pošao nazad prema svom automobilu.
„Nastavio je da me psuje i vređa. Koleginica koja je bila sa mnom u prvi mah nije shvatila šta se dogodilo. Kad se pribrala telefonom je napravila snimak automobila i registarskih oznaka. Jovanović je seo u auto i otišao iako sam ga upozorila da ću zvati policiju. Došli su brzo, napravili zapisnik i pozvali Službu hitne medicinske pomoći jer su počeli bolovi a i bila sam van sebe od šoka“,  kaže Škrbić. Ona tvrdi da Jovanovića ne poznaje kao i da su se sreli samo nekoliko puta na zajedničkim sastancima ali da nikada nisu razgovarali. Ipak, kaže da možda zna motiv.
„Tokom jednog neformalnog razgovora odgovorila sam koleginici na pitanje kako da reši neki problem plaćanja u mesnoj zajednici jer je bio kraj godine i nije bilo raspoređenih sredstava slobodnih za opravku grejanja u prostorijama. Posavetovala sam je, manje više u šali, da se obrati predsedniku Saveta MZ u kojoj radi (Vladi Jovanoviću) i da mu kaže da napiše sam sebi dva takozvana „radna angažovanja“ i tako dođe do novca za neophodno plaćanje. Navodno je Jovanović to u više navrata radio. Bez obzira koliko nas ima u „Opštini“ sve se sazna, posebno kad neko radi mimo zakona. Verovatno mu je to neko od prisutnih preneo što je kod njega izazvalo gnev i potrebu da mi se osveti i da mi zapuši usta, makar me i zgazio kolima“, tvrdi Škrbićka i kaže da je nakon zbrinjavanja u Urgentnom centru KC Kragujevac razgovarala ponovo sa policijom i da su joj rekli da je stvar predata tužilaštvu.
„Naravno da ću da ga gonim. Možda bih i odustala da je pozvao, pokušao da se izvini, bilo šta… On je međutim u izjavi policiji rekao da sam se namerno bacila pod njegov automobil“, odlučna je Škrbić, sekretar MZ Lepenica.

Druga strana: „Nije ništa tačno, čupala mi je retrovizor“ 

„Sve što je Gordana Škrbić rekla suprotno je od onoga sto se zaista dogodilo. Jedini moj prekršaj, za koji sam i kažnjen, je nepropisno parkiranje. Skočila mi je na auto, počela da čupa retrovizor… I žene koje rade u Klasu su bile začuđene šta joj je… Kad sam se vratio iz pekare i pošao prema automobilu normalno je šetala okolo. Da sam je zaista pregazio, kako kaže, sigurno bi bilo posledica i sigurno bih pomogao nekome koga sam povredio“- kaže Vlada Jovanović, predsednik MZ Bubanj.ucentar.rs 

!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti, događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na https://www.facebook.com/ucentarkg/
skinite našu android aplikaciju
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nepes.ucentarr
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar