posle pisanja UCENTAR pronađena BELA u Aranđelovcu- ekskluzivni snimak kako su je odveli..

Pronađena je pas BELA, čiji je nestanak  napravio haos na društvenim mrežama, podiglo udruženje za zaštitu životinja, a stotinak građana pretilo protestom. Podneta je i krivična prijava. Belu je kao što se vidi na eksluzivom snimku „ukrao“ čovek koji radi na obližnjim bazenima. Zahvaljujući direktoru  i radnicima pumpe „Knez petrola“ odakle je nestala- ušlo se u trag keruši koja je proteklih dana bila tema gotov svih medija u Srbiji. 

EKSLUZIVNI VIDEO KAKO ODVODE KERUŠU U ARANĐELOVCU…

Bela je omiljena i dvadesetak Aranđelovčana brine o njoj.

-Lično sam je vodio kod veterinara, lečili smo je, primila je sve potrebne vakcine. Hranili smo je na smenu ovde u komšiluku, čuvali je… Preko zime smo joj napravili i improvizovani boks, bila je dobrodošla u svaku kuću. Obožava decu- ovako pričaju građani Aranđelovca.

Usijale su se bile i društvene mreže, a svi vodeći mediji u Srbiji preneli su vest sa našeg portala.

-Nestala Bela sa pumpe „Knez petrola“ na Baljkovici. Molim dotičnog da vrati kerušu Belu, jer ima gastritis i reumu, jedva pokreće zadnje noge i uginuće sigurno na nepoznatom terenu- stoji u postu Saše Stojanovića na profilu Ljubitelja životinja.

Bela je pronaćena kod hotela „Izvor“ u staroj i trošnoj kućici…ucentar.rs 

!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti, događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na https://www.facebook.com/ucentarkg/
skinite našu android aplikaciju
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nepes.ucentarr

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.