posle pisanja UCENTAR pronađena BELA u Aranđelovcu- ekskluzivni snimak kako su je odveli..

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Pronađena je pas BELA, čiji je nestanak  napravio haos na društvenim mrežama, podiglo udruženje za zaštitu životinja, a stotinak građana pretilo protestom. Podneta je i krivična prijava. Belu je kao što se vidi na eksluzivom snimku „ukrao“ čovek koji radi na obližnjim bazenima. Zahvaljujući direktoru  i radnicima pumpe „Knez petrola“ odakle je nestala- ušlo se u trag keruši koja je proteklih dana bila tema gotov svih medija u Srbiji. 

EKSLUZIVNI VIDEO KAKO ODVODE KERUŠU U ARANĐELOVCU…

Bela je omiljena i dvadesetak Aranđelovčana brine o njoj.

-Lično sam je vodio kod veterinara, lečili smo je, primila je sve potrebne vakcine. Hranili smo je na smenu ovde u komšiluku, čuvali je… Preko zime smo joj napravili i improvizovani boks, bila je dobrodošla u svaku kuću. Obožava decu- ovako pričaju građani Aranđelovca.

Usijale su se bile i društvene mreže, a svi vodeći mediji u Srbiji preneli su vest sa našeg portala.

-Nestala Bela sa pumpe „Knez petrola“ na Baljkovici. Molim dotičnog da vrati kerušu Belu, jer ima gastritis i reumu, jedva pokreće zadnje noge i uginuće sigurno na nepoznatom terenu- stoji u postu Saše Stojanovića na profilu Ljubitelja životinja.

Bela je pronaćena kod hotela „Izvor“ u staroj i trošnoj kućici…ucentar.rs 

!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti, događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na https://www.facebook.com/ucentarkg/
skinite našu android aplikaciju
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nepes.ucentarr
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar