Da li se krije ko je vozio „punto smrti“ u Aranđelovcu!?? (video)

Vozač koji je posle divljačke vožnje u centru Aranđelovca napravio udes, čiji je snimak potresao srpsku javnost pronađen je i saslušan-saznaje ekskluzivno UCENTAR.

Posle davanja izjave on je pušten iz policije, koja se nije oglašavala o kome se radi, niti pak šta mu se stavlja na teret.

„Punto smrti“ kako su ga prozvali Aranđelovčani na parkingu MUP

Inače, pod nasilničkom vožnjom podrazumeva se „kada vozač izvrši preticanje kolone vozila pri čemu svojim vozilom prelazi ili se kreće po neisprekidanoj uzdužnoj liniji koja razdvaja kolovozne trake po smerovima kretanja“- ili „kada vozač izvrši preticanje kolone vozila pri čemu svojim vozilom prelazi ili se kreće po neisprekidanoj uzdužnoj liniji koja razdvaja kolovozne trake po smerovima kretanja“. 

Dosta Aranđelovčana javlja nam da je reč o sinu jednog uticajnog privrednika. On je dobar prijatelj sa „sivom eminencijom“ u gradu pod Bukuljom narodnim poslanikom Mikicom Milojevićem.  Upravo u tome se i vidi razlog zašto nije saopšteno ko je vozač. Posebno što je već imao sličan problem pre dve godine.

siva eminencija: Mikica Milojević

-Tom ulicom prolaze deca. Očajna sam zašto se krije ko je vozio, a ceo Aranđelovac zna. Ovako nešto se odavno nije dogodilo i ne sme da se zataška- piše nam jedna čitateljka.

Da se podsetimo, pre nekoliko dana sivi „punto“ vozio je nenormalom brzinom kroz centar Aranđelovca (pogledaj video). Kako se vidi na snimku, zaobišao je kolonu vozila, udario u bankinu i kuću, da bi koji trenutak kasnije pobegao sa lica mesta.

Pronađen je zahvaljujući činjenici da je jedna sugrađanka u policiju odnela tablicu koja je ispala na putu. Auto je bio parkinaran kod „Balkana“, a kasnije je pronađen u mestu Banja. U vozilu su pronađene i prazne limenke od piva.

video: ludačka vožnja i udes centrom Aranđelovca…ucentar.rs

!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti, događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na https://www.facebook.com/ucentarkg/
skinite našu android aplikaciju
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nepes.ucentarr

1 Comment

  1. Ivan
    20/03/2021 - 12:38 pm

    Gde da kažu ako je u vezi sa moćnim privrednikom i.poslanikom Mikom,sada još i budući načelnik Mihailovic vršilac dužnosti ponizno vrši funkciju,samo da mu se foteljica ne izmakne…Mikica je čudo moći i nemoći…

    Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.