TUGA… ovako propadaju kragujevački ugostitelji (fotoreportaža)

Glavna ulica u Kragujevcu

Šetnja kragujevačkim ulicama danas je oboležena zatvorenim restoranima, kafanama i kafićima. Grad je maltene pust. Odluka Kriznog štaba da se zatvore svi ugostiteljski objekti pretvorila je čaršiju u avetinjski grad- i to vikendom prvog dana proleća. I svuda je isto- od centra do Aerdroma, od Bresnice do Plaze..

Dok supermarketi i veletrgovine rade punom parom na ugostiljeskim objektima obaveštenje da su zatvoreni, stavljeni katanci, prazne baše…

Čak se merama Kriznog štaba brutalno usprotivio Dragan Marković Palma.

Mi moramo da štitimo ekonomiju Srbije, jer ukoliko se desi da se duže ne radi, onda će stati i fabrike. U redu ovo zatvaranje još dva dana, ali moramo da dozvolimo da rade ugostiteljski objekti, restorani i kafići, sve da radi. Da su svi radili do sada, ne bi u onom jednom objektu bilo 700 ljudi. Ajte vi iz Kriznog štaba pustite da sve radnje rade. Kako mogu veliki marketi da rade, a male porodične STR radnje ne? To je diskriminacija, najveća ekonomska diskriminacija i to je genocid nad vlasnicima tih malih radnji – rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma gostujući na TV PRVA.

Pogledajte kako izgleda šetnja kroz Kragujevac danas… 

4 Comments

 1. Dragan
  20/03/2021 - 2:06 pm

  Pa zar je problem 15 dana, gde su im pare od prethodnih dobrih godina, nemora da idu na Kopaonik da se baskare… ceo svet ne radi mi smo uspeli da radimo i radicemo.

  Reply
  • Nikola
   20/03/2021 - 2:35 pm

   Pare su u zlatnim polugama a ne prodaju nam se.

   Reply
 2. 20/03/2021 - 2:10 pm

  Nista nece da im hvali imaju oni para imaju

  Reply
  • 20/03/2021 - 3:47 pm

   Ocito SNS, elita komentarise, oni rade druge poslove sa kupljenim diplomama!

   Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.