TUGA… ovako propadaju kragujevački ugostitelji (fotoreportaža)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Glavna ulica u Kragujevcu

Šetnja kragujevačkim ulicama danas je oboležena zatvorenim restoranima, kafanama i kafićima. Grad je maltene pust. Odluka Kriznog štaba da se zatvore svi ugostiteljski objekti pretvorila je čaršiju u avetinjski grad- i to vikendom prvog dana proleća. I svuda je isto- od centra do Aerdroma, od Bresnice do Plaze..

Dok supermarketi i veletrgovine rade punom parom na ugostiljeskim objektima obaveštenje da su zatvoreni, stavljeni katanci, prazne baše…

Čak se merama Kriznog štaba brutalno usprotivio Dragan Marković Palma.

Mi moramo da štitimo ekonomiju Srbije, jer ukoliko se desi da se duže ne radi, onda će stati i fabrike. U redu ovo zatvaranje još dva dana, ali moramo da dozvolimo da rade ugostiteljski objekti, restorani i kafići, sve da radi. Da su svi radili do sada, ne bi u onom jednom objektu bilo 700 ljudi. Ajte vi iz Kriznog štaba pustite da sve radnje rade. Kako mogu veliki marketi da rade, a male porodične STR radnje ne? To je diskriminacija, najveća ekonomska diskriminacija i to je genocid nad vlasnicima tih malih radnji – rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma gostujući na TV PRVA.

Pogledajte kako izgleda šetnja kroz Kragujevac danas… 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar