sećate se direktora iz Kragujevca sa snimka- e u petak ga SMENJUJU!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Odbornici Skupštine grada Kragujevca na sednici koja je zakazana za petak 26. marta- smeniće Marka Grkovića, direktora Zavoda za zaštitu spomenika kulture, saznaje ekskluzivno UCENTAR. 

Naš portal objavio je ekskluzivan snimak razgovora direktora Grkovića i vlasnika privatnog preduzeća koje se kako saznajemo bavi radovima u građevinarstvu. Grković se nalazi na čelu ustanove koja vodi posao oko rekonstrukcije zgrade pijace u Kragujevcu vredne tri miliona evra. Policija je završila istragu i prema našim saznanjima u ovom poslu pronašla je mnoge nepravilnosti. Široj javnosti ova rekonstrukcija poznata je kada se urušio zid zgrade iz 1929. godine. Zgrada je inače pod zaštitom države.

Ujedno posao obnove starih fasada u Kragujevcu, koji je najavio gradonačelnik Nikola Dašić vredan sto miliona dinara upravo ide preko ustanove koju, do petka- vodi Grković.

Na snimku se čuje kako Grković kaže vlasniku privatne firme da će biti raspisan tender i „da će biti love“. I to u kafiću!

 

video: direktor Zavoda za zaštitu spomenika u Kragujevcu u kafiću „nudi“ tender privatnikuucentar.rs 
!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti, događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na https://www.facebook.com/ucentarkg/
skinite našu android aplikaciju
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nepes.ucentarr
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar