BRANISLAV LEČIĆ: Danijela, ti dobro znaš šta se desilo… Unapred sam osuđen (VIDEO)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Domaću javnost uzburkala je optužba glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao poznati glumac i kolega Branislav Lečić.

Lečić se prethodno oglasio i istakao da optužbe nisu istinite, a sada je objavio i video u kojem je otkrio da je dobio poziv od Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da u petak da iskaz povodom ovih optužbi, kao i da je pozvan u svojstvu „građanina, a ne optuženog“.

Snimam ovaj video sa željom da se obratim javnosti Srbije zbog svega što se dešava zadnjih dana„, rekao je Lečić na samom početku video snimka.

„Dobio sam poziv od Tužilaštva i moj odlazak tamo će biti u petak. Osetio sam da sam ja u medijima već osuđen. Da svi misle ili počinju da misle da sam ja silovatelj, monstrum, nasilnik, predator, podlac, licemer, je l’ eto sposoban je za takav čin koji se zove silovanje žene. Možda će sutra to biti i neki muškarac, možda će se sutra desiti da sam silovao i decu. Svaki čovek kome se ovakva stvar desi mora ozbiljno da se zapita za sebe i društvo oko sebe. Ova izjava me je mnogo povredila, kao i ljude koji su oko mene i koje volim„, rekao je Lečić i istakao da „u ovom slučaju neko od nas govori istinu, a neko laž“.

Glumac se potom direktno obratio Danijeli Štajnfeld:

Danijela, ako sam te ikad u bilo kom trenutku, u bilo kom potezu ili nekoj misli ili možda slučajno gestom ili namernim gestom uvredio, povredio, ponizio…I ako sam bilo koju ženu na takav način uvredio da je ona stekla utisak da sam agresivac ili predator, onda se duboko i iskreno izvinjavam. Ja u svom životu nemam potrebu da se pravdam, ali meni su žene inspiracija za život. One su i moj izazov i moja mašta i moja inspiracija. I uvek sam kroz život voleo žene, štitio žene i nikada nisam bio prema njima agresivan. Reci istinu Danijela – samo smo bili partneri u poslu. Ali, kao što u predstavi nije bilo realizacije našeg seksualnog odnosa, jer je tvoj lik bio zaljubljen u mog, nije se to desilo ni u životu.“

On tvrdi da sa glumicom nikad nije imao „ni ljubavni odnos, ni seksualni, a pogotovo ne da je bilo silovanja“.

On je pozvao glumicu da objavi audio snimak razgovora u celini. Podsetimo jedan od dokaza koji je dostavljen Tužilaštvu je i snimak razgovora koji je glumica snimila sa Lečićem nekoliko godina posle silovanja.

snimak pogledajte ovde: 

https://video.mondo.rs/2021/03/24/96131pufxm/96131pufxm.mp4?jwsource=cl



ucentar.rs /foto: radnički1923

!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti, događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na https://www.facebook.com/ucentarkg/
skinite našu android aplikaciju
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nepes.ucentarr
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar