TUGA: UBIJENI Srbin Neven Stanišić bio na poslu u Koloradu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Srbin Neven Stanišić (23) jedan je od žrtava masovnog ubice u Koloradu, prenose američki mediji. Policija je noćas identifikovala napadača kao i deset njegovih žrtava među kojima je i Stanišić.
U SPC u Lejkvudu potvrdili su ovu informaciju dodajući da je nesrećni Stanišić stradao na putu ka poslu.
Povodom tragedije oglasio se i šef policije Kolorada Maris Harold koji je naveo da „smo svim srcem uz porodice žrtava ovog zločina“. On je dodao da su u policiji maksimalno posvećeni istrazi i donošenju pravde porodicama nastradalih u masovnom ubistvu.

Stanišić, parohijanin Srpske pravoslavne crkve Jovana Krstitelja u Lejkvudu, našao se usred pucnjave u kojoj je Alis poluautomatskom puškom AR-15 pokosio i njega i još devetoro ljudi uzrasta od 20 do 65 godina, uključujući i policajca, oca sedmoro dece, pre nego što je uhapšen.

Neven je sin Radmila i Mirjane Stanišić iz Lejkvuda. I sveštenik Radovan Petrović, koji je poznavao Nevena, pogođen je vešću o njegovoj smrti, a u izjavi za Novosti  je rekao da je Stanišić nastradao dok je bio na poslu.

– Tragedija je zaista velika. Mlad je dečko, stradao je dok je bio na radnom mestu. On je među prvim poginulima – rekao nam je u utorak otac Radovan Petrović.ucentar.rs/telegraf.rs 

foto: fb

!!! Zapratite nas i na FB  najnovije vesti, događaji i afere iz Kragujevca i Šumadije na https://www.facebook.com/ucentarkg/
skinite našu android aplikaciju
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nepes.ucentarr
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar